Home / Ομάδες / Γκόμεζ: «Φεύγω από την Μπεσίκτας λόγω της πολιτικής κατάστασης»

Γκόμεζ: «Φεύγω από την Μπεσίκτας λόγω της πολιτικής κατάστασης»

Παρελθόν από την Μπεσίκτας είναι από σήμερα ο Μάριο Γκόμεζ, με τον διεθνή Γερμανό άσο να τονίζει με ανάρτησή του στο Facebook ότι ο πολιτικός αναβρασμός στην Τουρκία τον αναγκάζει να αποχωρήσει.

Τέλος στην άκρως πετυχημένη του πορεία στην Μπεσίκτας, που συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, έβαλε ο Μάριο Γκόμεζ.

Ο Γερμανός διεθνής ενημέρωσε μέσω Facebook ότι ενώ ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και ο γενικότερος αναβρασμός που επικρατεί στην Τουρκία τον αναγκάζουν να αποχαιρετήσει, επιστρέφοντας στη Φιορεντίνα.

Το μήνυμα του Μάριο Γκόμεζ στο Facebook:

Οπαδοί της Μπεσίκτας θέλω να σας πω κάτι προσωπικό…

Ήταν μια δύσκολη απόφαση που έπρεπε να τη σκεφτώ αρκετά. Πρέπει να απευθυνθώ προσωπικά σε σας οπαδοί της Μπεσίκτας και να σας πω ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να μην αγωνιστώ πια για αυτή τη σπουδαία ομάδα, μπροστά σε εσάς τους υπέροχους οπαδούς σε αυτό το μοναδικό γήπεδο.

Ο λόγος οφείλεται αποκλειστικά στην πολιτική κατάσταση της χώρας. Δεν υπάρχουν αθλητικοί ή οποιοδήποτε άλλοι λόγοι, που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Οφείλεται αποκλειστικά σε αυτά τα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω να με καταλάβετε πάνω σε αυτό.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα, σε σας τους οπαδούς και σε όλο τον κόσμο που μαζί με την οικογένειά μου, είχα υπέροχες στιγμές. Ήταν μια φανταστική χρονιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ελπίζω αυτά τα πολιτικά προβλήματα να λυθούν με ειρηνικό τρόπο σύντομα. Είναι ευχή μου να ξαναπαίξω κάποια στιγμή με την Μπεσίκτας.

Η ομάδα και η χώρα μπήκαν μέσα στην καρδιά μου. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*