Home / Stoiximan Super League / Γκος: «Θέλω Ευρώπη με τον Αστέρα – Έχουμε ποιότητα που μπορούν να τη δουν όλοι»

Γκος: «Θέλω Ευρώπη με τον Αστέρα – Έχουμε ποιότητα που μπορούν να τη δουν όλοι»

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο Σον Γκος μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Ο 28χρονος μιλώντας στο Arcadia Sports τόνισε ότι θέλει να πάρει μια γεύση από την Ευρώπη με τους Αρκάδες, ενώ στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, σε είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά βασικό, λόγω μιας ατυχίας του που καθυστέρησε την εμφάνισή σου.

«Ναι, ήταν πραγματικά ευχάριστο και πραγματικά υπέροχο που έκανα το πρώτο μου ματς ως βασικός το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μετά από πολύ καιρό. Τραυματίστηκα όταν ήταν να μπω στην αποστολή για πρώτη φορά, οπότε αυτή η άτυχη στιγμή καθυστέρησε το να με δείτε να παίζω, αλλά ήταν υπέροχο που τελικά έπαιζα τελικά με την ομάδα».

Έχεις βρεθεί σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης όπως είναι αυτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, μπορείς να μας πεις τη γνώμη σου γι’ αυτές του Αστέρα;

«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καταπληκτικά, ως ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο προσφέρει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές της. Αλλά κι οι εγκαταστάσεις εδώ είναι πολύ καλές, έχουμε ένα νέο γυμναστήριο με εξαιρετικό εξοπλισμό ενώ διαθέτει ο σύλλογος πισίνες με κρύο και ζεστό νερό για αποθεραπεία, κάτι που είναι τέλειο!».

Γιατί επέλεξες να έρθεις στον Αστέρα Τρίπολης;

«Ήμουν έτοιμος για μια νέα εμπειρία, ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο σε μια διαφορετική χώρα, αλλά ο κορωνοϊός καθυστέρησε τα πράγματα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απολαμβάνοντας ένα νέο περιβάλλον σε μια νέα χώρα. Πιστεύω ότι το στιλ του ποδοσφαίρου εδώ μου ταιριάζει και ανυπομονώ για το υπόλοιπο της σεζόν».

Πώς βλέπεις την πορεία της ομάδας ως τώρα;

«Είχαμε μερικές καλές νίκες, αλλά πάντα θέλουμε να πετυχαίνουμε περισσότερα. Πιστεύουμε ότι έχουμε την ποιότητα στην ομάδα μας ώστε να πιέσουμε για καλά πράγματα αυτή τη σεζόν και ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων από το ματς ματς με την Κηφισιά την επόμενη εβδομάδα».

Μίλησε μας λίγο για το τι στιλ παίκτης είσαι.

«Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να έχει τη μπάλα και να δίνει το ρυθμό σ’ όλο το γήπεδο, να προσπαθεί βαθιά και να παίζει με τους παίκτες που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ελπίζω ότι μπορώ να προσθέσω αυτήν την ποιότητα στην ομάδα και ελπίζω να πετύχω μερικά γκολ και ασίστ για την ομάδα».

Ποιος είναι ο στόχος σου με την ομάδα;

«Νομίζω ότι η ομάδα έχει ποιότητα που μπορούν να τη δουν όλοι. Έχει καλό ρυθμό και πολύ τεχνικούς παίκτες. Αυτό το πρωτάθλημα έχει ομάδες που έχουν σημειώσει επιτυχίες στην Ευρώπη που πράγμα που μιλάει από μόνο του. Αυτό που θέλω είναι να πάρω μια γεύση απ’ αυτό και με τον Αστέρα».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη από τη στιγμή που έφτασα εδώ στην Τρίπολη. Ήταν ωραίο να φορέσω τη φανέλα για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και ελπίζω ότι έδειξα πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω να έχουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*