Home / Άλλα Σπόρ / Γκολομέεβ: «Μεγάλο κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός, να τον διατηρήσω»

Γκολομέεβ: «Μεγάλο κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός, να τον διατηρήσω»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην διοργάνωση του international swimming league που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Ουγγαρία.

Μια εκδήλωση που κράτησε σε εγρήγορση τους κορυφαίους κολυμβητές του κόσμου για έξι εβδομάδες στην μητρόπολη της ευρωπαΐκής κλασικής κολύμβησης, την Βουδαπέστη.

Ο κολυμβητής του Εθνικού Πειραιά και μια μεγάλη ελπίδα της χώρας για διάκριση στους προσέχεις Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εντυπωσίασε σε όλους τους αγώνες και πέτυχε μία σειρά πανελληνίων επιδόσεων σε μικρή πισίνα.

Ο Γκολομέεβ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ για την παρουσία του στους αγώνες και τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που ήρθαν σε αυτή την σειρά αγώνων. Ήταν πολύ επίπονο και έντονο σε κούραση το να κολυμπάς σε διάστημα έξι εβδομάδων συνεχώς σε υψηλές εντάσεις, όμως το κέρδος ήταν ότι μπήκα σε γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό και αυτό θα προσπαθήσω να κρατήσω και να αξιοποιήσω το επόμενο διάστημα».

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον κορυφαίο Έλληνα σπρίντερ που επέστρεψε από την Βουδαπέστη με 46.72 στα 100 ελεύθερο, με 20.75 στα 50 ελεύθερο και με 23.13 στα 50 πεταλούδα; «Μικρή περίοδο ξεκούρασης για αποφόρτιση τώρα και άμεσα επιστροφή στην προετοιμασία μου».

Ο Γκολομέεβ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και να ευχηθεί δύναμη και κουράγιο σε όσους υπηρετούν το άθλημα της κλασικής κολύμβησης στην χώρα μας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές εν καιρώ πανδημίας.

«Ευχαριστώ όλους για την θετική ανταπόκριση στα αποτελέσματά μου και εύχομαι να είναι όλοι δυνατοί», σημείωσε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*