Home / Άλλα Σπόρ / Γκιώνης και Τόλιου στο WTT Feeder πινγκ πονγκ του Ντίσελντορφ

Γκιώνης και Τόλιου στο WTT Feeder πινγκ πονγκ του Ντίσελντορφ

Από την Τρίτη ως την Παρασκευή, το World Table Tennis πραγματοποιεί στο Ντίσελντορφ ένα ακόμα Feeder, όπως είχε κάνει με δύο συνεχόμενα αυτής της βαθμίδας στο ίδιο μέρος στην αρχή του έτους. Την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα εκπροσωπήσουν τα δύο κορυφαία της ονόματα στην παγκόσμια κατάταξη, ο Παναγιώτης Γκιώνης και η Κατερίνα Τόλιου.

Αμφότεροι αναχώρησαν τη Δευτέρα για την πόλη της Γερμανίας και θα επιδιώξουν όσο γίνεται καλύτερη πορεία στο απλό μέσα από νέες αξιόλογες εμφανίσεις. Μαζί με τον Γκιώνη πηγαίνει στο Ντίσελντορφ και ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών, Κώστας Βατσακλής. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «Deutsches Tischtennis- Zentrum Dusseldorf».

Στο απλό ανδρών, ο Γκιώνης, που μετά από το πρόσφατο Contender της Σλοβενίας ξαναμπήκε στους πρώτους 100 αθλητές του διεθνούς ranking list και είναι στο νούμερο 98, βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό των «64». Συνολικά, 40 αθλητές πήγαν αμέσως σε αυτό το στάδιο. Στον πρώτο γύρο, η κλήρωση έφερε αντιμέτωπο τον τοπ αμυντικό με τον Αυστριακό Αντρέας Λεβένκο.

Ο αγώνας διεξάγεται την Τετάρτη, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι ώρες. Αν ο Γκιώνης νικήσει, τότε θα συναντήσει στους «32» τον Φενγκ Γι Σιν από την Ταϊπέι. Δύο Γερμανοί είναι τα πρώτα φαβορί του αγωνίσματος, ο Ντιμίτρι Οβτσάροφ και ο Ρούεν Φίλους αντίστοιχα.

Στο απλό γυναικών, η Τόλιου είναι στο κάτω μέρος του ταμπλό των προκριματικών. Περνάει «bye» τον πρώτο γύρο και στους «32» θ’ αντιμετωπίσει την Τρίτη τη νικήτρια από την αναμέτρηση Άνα Κόντινα (Αργεντινή)-Χάνα Χόλγκερσον (Σουηδία). Το ματς έχει προγραμματιστεί για τις 15:50 ώρα Ελλάδας.

Στη βάση του ταμπλό είναι η Κορεάτισσα Γιουν Χιομπίν, την οποία πιθανότατα θα συναντήσει η πρωταθλήτριά μας αν περάσει στον τρίτο γύρο των προκριματικών.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*