Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γκαρσία: «Ήταν μια άξια νίκη»

Γκαρσία: «Ήταν μια άξια νίκη»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα και ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε μετά το ματς.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε πως αυτή η νίκη ήταν η επιβράβευση για τους κόπους της ομάδας τόσο καιρό και τόνισε πως θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

«Σήμερα αγωνιστήκαμε με μία ομάδα με ξεκάθαρο τρόπο που παίζει και που επιτίθεται. Από την πλευρά μας κάναμε κάποιες αλλαγές και προσαρμογές για να τους αντιμετωπίσουμε. Ήταν μία καθαρή νίκη. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Το άξιζαν πολύ. Και τη νίκη και αυτή και αυτό το ματς διότι δούλεψαν σκληρά. Μία επιβράβευση των κόπων μας. Για εμάς δεν άλλαξε κάτι. Κερδίσαμε έναν αγώνα και πρέπει να προχωρήσουμε. Νομίζω πως όλα είναι από τον μόχθο των παικτών.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό. Συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. Μας ακούνε. Έχουν βελτιώσει σε πολλά επίπεδα και την προσωπικότητα και το μυαλό τους. Εάν έχεις το μυαλό σου εκεί που πρέπει βελτιώνεσαι. Θέλαμε να γίνουμε ακόμα πιο συμπαγείς αμυντικά. Ο Ζίβκοβιτς βοήθησε πολύ και σε αυτό το κομμάτι και βελτιώνεται. Ποτέ δεν σκέφτομαι το μακροπρόθεσμο μέλλον. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για αυτό. Εννοείται πως χρειάζεται σωστός σχεδιασμός για να δούμε τι πήγε καλά και το τι όχι.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή παρότι μπορώ να πω πολλά έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά παιχνίδια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*