Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Γιόβιτς: «Εύκολη απόφαση να πω το ”ναι”, θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»!

Γιόβιτς: «Εύκολη απόφαση να πω το ”ναι”, θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»!

«Αισθάνομαι υπέροχα, γιατί αποτελώ πια ένα μικρό μέρος μιας μεγάλης ομάδας με σπουδαίους φιλάθλους και τεράστια ιστορία. Παράλληλα, ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του», δήλωσε αρχικά o Στέφαν Γιόβιτς στο paobc.gr!

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού», σημείωσε: «Η Αθήνα είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να ζεις με την οικογένειά σου και ο Παναθηναϊκός το ιδανικό κλαμπ για να αγωνίζεσαι. Μίλησα φυσικά και με τον Νεμάνια και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και μου ξεκαθάρισε πως είναι το τέλειο μέρος για μένα. Προφανώς ξέρω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του. Για μένα ήταν μια εύκολη απόφαση να πω το ναι».

Σχετικά με την αποχή του από την ενεργό δράση και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ανέφερε: «Είχα έναν τραυματισμό το καλοκαίρι. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς στη Σερβία και στη Γερμανία, εργάστηκα σκληρά κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου και πλέον είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα. Είχα μιλήσει με τον κόουτς Πρίφτη πριν από τρεις εβδομάδες στο πλαίσιο της γνωριμίας μας και του είχα πει ότι θα είμαι έτοιμος σε περίπου ένα μήνα. Πλέον, νιώθω έτοιμος να μπω στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Αν όλα πάνε καλά, τη Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα για να ξεκινήσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα».

Ο Στέφαν Γιόβιτς έχει τεθεί αντιμέτωπος του Δημήτρη Διαμαντίδη στα παρκέ, ωστόσο τώρα θα τον συναντήσει από ένα διαφορετικό πόστο: «Έχω αγωνιστεί κάποιες φορές απέναντι στον Δημήτρη Διαμαντίδη και αισθάνομαι τυχερός που θα συνεργαστώ μαζί του. Ο κόουτς Τζόρτζεβιτς, που τον είχε παίκτη την τελευταία του χρονιά, μου έλεγε πως προσπαθούσε να τον πείσει να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο το μπάσκετ διότι ήταν πολύ σημαντικός τόσο για την ομάδα, όσο και για τους νεαρούς αθλητές. Είχε όμως πάρει την απόφασή του και δεν άλλαξε. Εκείνος πια είναι GM της ομάδας μαζί με έναν άλλο μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους αθλητές να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που ξέρουν καλά την ψυχολογία του παίκτη. Μπορούν πολύ εύκολα να μας καταλάβουν. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους», τόνισε.

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ξέρω καλά τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, όλη η Ευρώπη τους ξέρει. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για το θερμό τους καλωσόρισμα μέσω των social media. Ανυπομονώ να τους δω στο ΟΑΚΑ. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, μου αρέσει να μιλάω στο παρκέ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*