Home / Stoiximan Super League / Γιοβάνοβιτς: «Θετικά τα γκολ που πετύχαμε και ότι μοιράσαμε τον χρόνο»

Γιοβάνοβιτς: «Θετικά τα γκολ που πετύχαμε και ότι μοιράσαμε τον χρόνο»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και το δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, αφού επικράτησε της Ρογκάσκα με σκορ 3-1 χάρη σε τρία πολύ όμορφα γκολ από Ιωαννίδη, Μπερνάρ και Μάγκνουσον.

Μετά το ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να βρουν τον ρυθμό που επιθυμούσαν στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στο πόσο περίπλοκη γίνεται η προετοιμασία λόγω του προγράμματος των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε πως θα χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό, δεν κάναμε όσα θέλαμε λόγω και του αντιπάλου. Το παιχνίδι μας βοήθησε βέβαια, με την έννοια ότι έπρεπε να διασπάσουμε μία καλή άμυνα. Δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε σε αυτή τη φάση. Το καλό ήταν τα γκολ που πετύχαμε αλλά και το ότι δώσαμε χρόνο τόσο στα παιδιά, αλλά και στους διεθνείς που γύρισαν.

Είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες το πρόγραμμα της UEFA για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Θα χρειαστεί διαχείρηση. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε, τόσο όσον αφορά τα παιδιά που ήταν μαζί μας αλλά και αυτούς που δεν ξεκουράστηκαν πολύ γιατί έπαιζαν με τις εθνικές, είναι μία σημαντική παράμετρος για όλους, εμείς βλέπουμε τα προκριματικά που είναι σημαντικά. Θέλουμε να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*