Home / Stoiximan Super League / Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά μας – Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά μας – Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε»

Με τον κεφάτο Τζούριτσιτς να δείχνει σε πολλά σημεία τη μεγάλη ποιότητά του, ο Παναθηναϊκός έκανε το 3×3 στα φιλικά, επικρατώντας 2-0 της Πετρολούλ και δείχνει ολοένα και καλύτερος.

Μετά το ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά που δείχνουν μέχρι στιγμής οι παίκτες των «πρασίνων» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σχολίασε πως είναι σημαντικό να παίρνουν χρόνο και παιχνίδια οι πρώην τραυματίες και οι νέες μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο βασικός μας στόχος είναι να δώσουμε σε κάποιους παικτες περισσότερο χρόνο και να δώσουμε επίσης χρόνο σε παιδια που προέρχονται από τραυματισμούς η ειναι νέα παιδιά στην ομάδα που δεν είχαν μέχρι στιγμής μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αύριο έχουμε άλλο ένα παιχνίδι που θα είναι στο ίδιο μοτίβο, με διαφορετικούς όμως παίκτες σε διαφορετικές γραμμές.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί ένα φιλικό δεν προσφέρεται για το αποτέλεσμα αλλέ για πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να τα αφομοιώσουμε. Είναι θετικό πως δεν χάνουμε τον ρυθμό των προπονήσεων όσον αφορά τα παιχνιδια, έχουμε αρκετούς παίκτες, μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι και έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε, είμαι όμως ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά μας μέχρι στιγμής».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*