Home / Stoiximan Super League / Για 5η συνεχόμενη χρονιά Λαμία και Macron μαζί

Για 5η συνεχόμενη χρονιά Λαμία και Macron μαζί

Η Λαμία και η εταιρία ένδυσης, Macron, συνεχίζουν τη συνεργασία τους για πέμπτη διαδοχική χρονιά.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Φθιώτιδας, γνωστοποίησε την απόφασή της να ανανεώσει με την ιταλική αθλητική εταιρία τη συνεργασία τους για ακόμα μία σεζόν, με τη Macron να ντύνει και στο νέο πρωτάθλημα τον σύλλογο της Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:



«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για 5η συνεχόμενη χρονιά με την Macron, η οποία θα είναι ο προμηθευτής του αθλητικού υλικού της ομάδας μας για ακόμη μια σεζόν.

Η επιτυχημένη συνεργασία της ΠΑΕ Λαμία με μια από τις κορυφαίες αθλητικές εταιρείες, είναι λογικό να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά καθώς η σχέση εμπιστοσύνης είναι στηριγμένη σε γερές βάσεις και βασίζεται στην αμεσότητα της εξυπηρέτησης, στην αξιοπιστία των υπηρεσιών καθώς και στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνεχίζεται και όσον αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο μπορούν όλοι οι φίλαθλοι μας να προμηθευτούν βασικά προϊόντα ένδυσης κάνοντας άμεσα την παραγγελία τους καθώς αυτό σταδιακά θα ανανεώνεται και θα εξοπλίζεται με τη νέα σειρά ρούχων της ομάδας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*