Home / Μπάσκετ / Euroleague / Για το πλεονέκτημα κόντρα στην Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Για το πλεονέκτημα κόντρα στην Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και εκτός ΣΕΦ θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (21:45, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εδραιωθούν στις θέσεις που χαρίζουν πλεονέκτημα έδρας, κάτι που αποτελεί το νέο στόχο της ομάδας έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει ήδη την παρουσία στα playoffs. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, είναι τρίτη και στο 14-7 με βάση τη βαθμολογία που προκύπτει χωρίς τις ρωσικές ομάδες, ενώ η τρίτη Αρμάνι Μιλάνο είναι στο 15-6 και η πέμπτη Εφές στο 12-8.

Η Μπάγερν έχει επίσης ισχυρό κίνητρο. Μετά την αποβολή των ρωσικών ομάδων είναι πολύ ευνοημένη, αφού είχε χάσει τα τρία ματς στη Ρωσία και επρόκειτο να υποδεχτεί ΤΣΣΚΑ, Ούνιξ και Ζενίτ στην έδρα της. Έτσι πλέον έχει σκαρφαλώσει έκτη, στο 12-9 και διεκδικεί ακόμη και πλεονέκτημα έδρας. Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ που υπέστη βαριά διάσειση στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με το Αμβούργο, αλλά επανέρχονται οι Τσίπσερ, Χίλιαρντ και Τζέντοβιτς, οι δύο πρώτοι μετά από πολύμηνη απουσία.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Αμίτ Μπαλάκ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*