Home / Άλλα Σπόρ / Για το καλύτερο κόντρα στο «μεγαθήριο» η Εθνική χάντμπολ

Για το καλύτερο κόντρα στο «μεγαθήριο» η Εθνική χάντμπολ

H Εθνική χάντμπολ ανδρών υποδέχεται την Τρίτη στις 20:00 στον Κορυδαλλό την ίσως κορυφαία εθνική ομάδα όλων των εποχών στο άθλημα, τη Γαλλία, με είκοσι μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Εθνική ψάχνει την πρόκριση στα τελικά του ΕURO 2022 και την υπέρβαση στα τρία παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε των προκριματικών μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τα δύο ματς κόντρα στους «τρικολόρ» και αυτό με την ισχυρή Σερβία εντός έδρας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τη Δευτέρα την προετοιμασία του με μία προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας και όλοι οι διεθνείς βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Αρβανίτη, πλην του Μπάμπη Δομπρή, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα και θα προστατευτεί, ενόψει Σερβίας.

Η 16αδα του αγώνα θα αποφασιστεί λίγο πριν την τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης.

Γιάννης Αρβανίτης (ομοσπονδιακός τεχνικός): «Στις δύο τελευταίες προπονήσεις ενεργοποιήθηκαν όλοι οι αθλητές για τον αυριανό αγώνα και βάλαμε τα τακτικά κομμάτια για να έχουμε ξεκάθαρο στο κεφάλι μας τι θα παίξουμε. Θα έχουμε απέναντί μας μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να δούμε πόσο απέχουμε από την κορυφή και πόσο έχουμε πλησιάσει τους κορυφαίους με την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω θα τους δώσουμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που βλέπω και με χαροποιεί είναι ότι τα παιδιά έρχονται κάθε φορά στην Εθνική σε καλύτερη κατάσταση και με μεγαλύτερη όρεξη».

Χρήστος Μυλωνάς (διεθνής αριστερός ίντερ): «Βρίσκουμε τα πατήματά μας. Πιστεύω θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γαλλία».

Κώστας Κοτανίδης (διεθνής τερματοφύλακας): «Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είμαστε αισιόδοξοι».

Γιάννης Καλόμοιρος (διεθνής περιφερειακός): «Αύριο είναι το ματς με τη Γαλλία, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, αλλά θέλουμε να δώσουμε το 100% και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Θέμης Ηλιόπουλος (διεθνής δεξιός ίντερ): «Χαίρομαι που επέστρεψα και πάλι στην Εθνική μετά τον τραυματισμό που είχα και δεν μπόρεσα να βοηθήσω τον Ιανουάριο. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας, ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*