Home / Άλλα Σπόρ / Κωπηλασία / Για μετάλλιο Ασουμανάκη και τετράκωπος!

Για μετάλλιο Ασουμανάκη και τετράκωπος!

H Σοφία Ασουμανάκη τερμάτισε στη πρώτη θέση στον ημιτελικό του απλού σκιφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων που διεξάγεται στη λίμνη Ροδρίγο ντε Φρέιτας, στο Ρίο της Βραζιλίας και εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό. Στον τελικό και η τετράκωπος των αγοριών με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο!

Η Ελληνίδα πρωταθλητρια με χρόνο 7:40.86 πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, με την Κινέζα Λιου που ακολούθησε να τερματίζει σε 7:45.12 και την Βουλγάρα Γκεοργκίεβα σε 7:47.05.

Σε ότι αφορά την τετράκωπο των αγοριών με τους Αντώνη Σπυρίδων, Κωνσταντίνο Βαρδάκα, Γιάννη Καλανδρίδη και Νίκο Βλάχο κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον ημιτελικό με 6:16.16 και αύριο θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε το γερμανικό πλήρωμα με 6:14.46 και στην τρίτη οι Ισπανοί με 6:17.51.

«Είμαστε σίγουρα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της σημερινής (08/08) κούρσας όμως δεν σταματάμε εδώ… θα πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι και ετοιμοπόλεμοι για τον αυριανό τελικό και θα είναι μία πολύ καθοριστική και κρίσιμη κούρσα για εμάς, με πολύ καλές συμμετοχές απ’ όλες τις χώρες. Αύριο θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε στο gazzetta.gr, ο Νίκος Βλάχος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*