Home / Μπάσκετ / Γιατράς: «Όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ»

Γιατράς: «Όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ»

Ο Μάκης Γιατράς έστειλε ένα αιχμηρό μήνυμα σε αδιευκρίνιστο παραλήπτη μετά τη βαριά ήττα του Προμηθέα από την Τσεντεβίτα Ολίμπια στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Eurocup.

«Αυτό είναι μήνυμα και θα το καταλάβουν αυτοί που είναι να το καταλάβουν. Αυτή τη στιγμή έχω πέσει κάτω, κάποιοι προσπαθούν να με πατήσουν. Όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ», ανέφερε ο προπονητής των Πατρινών.

Παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα του. «Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Εγώ πάντα προσπαθούσα να μην κάνω αλλαγές, αλλά αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι μαγικά πράγματα. Γι’ αυτό είπα αυτά που είπα. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ποιος είμαι. Ο χαρακτήρας μου ταιριάζει με αυτόν της ομάδας».

Για τον αγώνα, είπε: «Συγχαρητήρια στην Τσεντεβίτα για την πρόκριση και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση. Συνέβησαν πολλά, εμείς έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ. Προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Ανεξάρτητα από το σκορ χάρηκα που είδαμε τα νέα παιδιά του Προμηθέα, από 15 ως 18 χρονών. Αν συνεχίσουν να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους, κάποια από αυτά θα πρωταγωνιστήσουν στον Προμηθέα τα επόμενα χρόνια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*