Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Γιατράς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό – Δυσκολευτήκαμε με τις απουσίες»

Γιατράς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό – Δυσκολευτήκαμε με τις απουσίες»

Μετά την εντός έδρας ήττα του Προμηθέα από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής των Πατρινών,Μάκης Γιατρά, αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση, σχολίασε τους επόμενους στόχους της ομάδας του και τόνισε πως θα ενισχυθεί μεταραφικά.



Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι κι αλλιώς για εμάς. Είχε γίνει πιο δύσκολο με την απουσία του Λούντζη, είχε ο Γιαννόπουλος έναν τραυματισμό, είχαμε και τον θάνατο του πατέρα του Φορντ, ο οποίος έλειψε από τις προπονήσεις. Δεν τα λέω για δικαιολογίες, τα παιδιά παλέψανε.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν πλασματικό. Έτσι όπως παίζαμε θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Μας έβαλε κάποια μεγάλα σουτ ο Σαντ Ρος, που ήταν ευθύνη δική μου. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή, κοιτάμε να μαζευτούμε, να είναι η ομάδα υγιής και να κοιτάξουμε τον τελικό του Κυπέλλου και τα πλέι οφ.

Κοιτάμε την αγορά, κάποιες περιπτώσεις που είχαμε υπογράψει μας έτυχαν κάποιες αναποδιές. Όπως έχω ξαναπεί αυτά δεν είναι τίποτα, τα δύσκολα είναι άλλα. Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα γίνει αυτό που πρέπει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*