Home / Μπάσκετ / Euroleague / Γιασικεβίτσιους: «Λυπηρό που δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μια δεκαετία»

Γιασικεβίτσιους: «Λυπηρό που δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μια δεκαετία»

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (3/2, 22:00) και ο τεχνικός των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αναφέρθηκε στο ματς.

Ο Λιθουανός προπονητής τόνισε ότι είναι λυπηρό που το «τριφύλλι» δεν βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν πριν από μια δεκαετία, ενώ εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός, έχει παίξει πολύ καλά κόντρα σε ταλαντούχες ομάδες. Το παιχνίδι του είναι βασισμένο στους γκαρντ, οι οποίοι έχουν την μπάλα, παίρνουν τις αποφάσεις και σουτάρουν. Όπως κάθε ματς Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο και πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά. Ακόμα ένα παιχνίδι στο τρελό αυτό καλεντάρι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η ομάδα που αγαπώ περισσότερο εκτός Λιθουανίας. Πέρασα πολλά χρόνια εκεί και είναι ιδιαίτερη η σχέση. Είναι λίγο λυπηρό, αλλά όλοι περνούν δύσκολες φάσεις, είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα στη κορυφή. Θέλω πάντα το καλύτερο για την ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μια δεκαετία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*