Home / Ευρώπη / Γιανκούνας: «Έτσι έγινε η μεταγραφή του Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό»

Γιανκούνας: «Έτσι έγινε η μεταγραφή του Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό»

Σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ίγκνας Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο Παούλιους Γιανκούνας.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν το πολύ μία εβδομάδα, ενώ το deal οριστικοποιήθηκε στην Κύπρο και στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου συμμετείχαν οι δύο ομάδες.

«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο μάνατζερ του Μπραζντέικις με πήρε τηλέφωνο, μεταφέροντας το ενδιαφέρον ομάδων για εκείνον. Αλλά, τότε δεν ήταν κάτι προχωρημένο», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Παούλιους Γιανκούνας:

«Τα πάντα έγιναν κατά τη διάρκεια του τουρνουά προετοιμασίας στην Κύπρο. Τότε, μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη επιθυμία για τον παίκτη. Επίσης, μίλησα τόσο με τον Ίγκνας, όσο και με τον μάνατζέρ του. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου μία εβδομάδα».

Αναφορικά με το πως θα αναπληρώσει το κενό του Μπραζντέικις η Ζαλγκίρις: «Πριν αποχωρήσει ο Ίγκνας εξετάζαμε την αγορά. Έχουμε έναν σκάουτερ, ο οποίος διατηρεί μία λίστα με παίκτες που θα μπορούσαμε να πάρουμε στο μέλλον. Όταν λάβαμε τα τηλεφωνήματα από τον Ολυμπιακό και τους μάνατζερ, οι προπονητές μας άρχισαν να το σκέφτονται. Έχουμε πει στον σκάουτερ μας τι παίκτη θέλουμε. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Είχαμε στη λίστα παίκτες που ανήκουν σε ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε μαζί τους, καθώς αποφάσισαν να συνεχίσουν στις ομάδες τους και όχι να μείνουν ελεύθεροι. Τώρα, κοιτάμε αλλού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*