Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γιένσον: «Όνειρό μου να συνεχίσω στην Ισπανία, χαρούμενος με τη ζωή και τον πολιτισμό της χώρας»

Γιένσον: «Όνειρό μου να συνεχίσω στην Ισπανία, χαρούμενος με τη ζωή και τον πολιτισμό της χώρας»

Ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Κάντιθ, αφού σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, μετά από μία σεζόν με 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ισπανίας, βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με την «Ένωση», πάντως, να κρατάει χαμηλά την μπάλα όσον αφορά τόσο στον Δανό όσο και στον Βραζιλιάνο Βιτάο.

Για τον Γιόνσον συγκεκριμένα, πρόκειται, ούτως ή άλλως, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο sportfm.gr για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς μιλάμε για διεθνή παίκτη με την εθνική Δανίας, που προέρχεται και από πολύ καλό πρωτάθλημα, ενώ και ο ίδιος δήλωσε νωρίτερα σε Μέσο της πατρίδας του ότι θέλει να παραμείνει στην Ισπανία.

Μιλώντας στο TV3 Sport, ο Γιόνσον, που κάνει προπονήσεις αυτή την περίοδο με την Άαρχους, ομώνυμη ομάδα της γενέτειράς του και πρώτη στην καριέρα του, σημείωσε: «Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω στην Ισπανία. Αγαπώ κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή και τον πολιτισμό της χώρας, οπότε είναι το όνειρό μου να συνεχίσω εκεί. Θα πρέπει να δούμε αν θα συμβεί αυτό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*