Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γεωργιάδης για Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό: Σε λίγους μήνες θα είναι όλα έτοιμα

Γεωργιάδης για Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό: Σε λίγους μήνες θα είναι όλα έτοιμα

«Η χρηματοδότηση εξασφαλισμένη, οι άδειες επίσης. Σε λίγους μήνες θα είναι όλα έτοιμα», όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την σημερινή υπογραφή των συμβάσεων με τις οποίες η διπλή ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περνά στη δεύτερη φάση.

Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρει: «Χάρη στην άψογη συνεργασία μεταξύ μας (Κυβερνήσεως, Δήμου Αθηναίων, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναικού και Alpha Τραπέζης) η Διπλή Ανάπλαση πλέον ξεκινά. Η χρηματοδότηση εξασφαλισμένη, οι άδειες επίσης. Σε λίγους μήνες θα είναι όλα έτοιμα. Το έργο επιτέλους ξεκινά! Καλορίζικο!»

Τις συμβάσεις με τις οποίες η Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περνά στη δεύτερη φάση, υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Αθηνών, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ Γιάννης Αλαφούζος και ο CEO της Alpha Bank  εκ μέρους της ΑΕΠ Ελαιώνα, Βασίλης Ψάλτης, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Τρεις μήνες μετά την παρουσίαση, από τον δήμαρχο Αθηναίων, του προγράμματος που αφορά τη μεγαλύτερη χωροταξική, πολεοδομική, αναπτυξιακή και κοινωνική παρέμβαση στην πόλη, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων συμβαλλόμενων μερών ανέλαβαν με τις υπογραφές τους, και τυπικά από σήμερα, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για τη δημιουργία των δυο υπερτοπικών-μητροπολιτικών πόλων αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού. Με την ολοκλήρωση των έργων, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το νέο του ποδοσφαιρικό «σπίτι» στον Βοτανικό και οι Αθηναίοι δύο πολύτιμους και μεγάλης έκτασης ελεύθερους χώρους πρασίνου. 

Πηγή: skai.gr

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*