Home / Stoiximan Super League / Γερό ξεσκαρτάρισμα στον Αστέρα: Τελειώνουν οι Μπαράλες, Ιγκλέσιας και αρκετοί ακόμη!

Γερό ξεσκαρτάρισμα στον Αστέρα: Τελειώνουν οι Μπαράλες, Ιγκλέσιας και αρκετοί ακόμη!

Και τώρα… αναδόμηση στον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες πέρασαν μια δύσκολη σεζόν, με κακές εμφανίσεις, κινδυνεύοντας ακόμα και με υποβιβασμό. Μια εικόνα που δεν μας έχει συνηθίσει η ομάδα της Αρκαδίας τα τελευταία χρόνια, αφού παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και δεν δείχνει… κανέναν φόβο απέναντι στις μεγάλες ομάδες, παίζοντας τους στα ίσα. Αυτή η κακή σεζόν ευτυχώς είχε αίσιο τέλος και ο Αστέρας συνεχίζει ακάθεκτος για 17η σερί χρονιά στα μεγάλα σαλόνια.

Πλέον ξεκινάει το ξεσκαρτάρισμα και αναμένεται να είναι μεγάλο. Νέος προπονητής θα έρθει και η απόφαση θα παρθεί το τελευταίο πενθήμερο του μήνα από τη διοίκηση για τον διάδοχο. Πάρα πολλά ονόματα προτάθηκαν, αρκετά έχουν ακουστεί αλλά δεν θα υπάρξει βιασύνη για να μην την πατήσουν ξανά. Όπως έγινε με την επιλογή του Ηρακλή Μεταξά που δεν βγήκε. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλώς δεν… κόλλησε ποτέ με την ομάδα. Ο Ελληνογερμανός τεχνικός προσπάθησε να αλλάξει το DNA του Αστέρα, δεν ταίριαξε με τους παίκτες και τελικά ήρθε το αναπόφευκτο: Η αποχώρηση του. Αργά, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

Τη φετινή σεζόν είδαμε παίκτες οι οποίοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε κακές εμφανίσεις. Βγάζοντας ορισμένες φορές αδιαφορία, έπαιζαν σαν να μην είχαν κίνητρο και δεν σέβονταν το γεγονός ότι τους προσφέρονταν τα πάντα από τους ιδιοκτήτες. Για αυτό το λόγο σε λίγες ημέρες θα αρχίσει το ρόστερ να αδειάζει από ποδοσφαιριστές.

Ο Τζουκάνοβιτς έχει συμφωνήσει να μείνει και του χρόνου, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιο. Διότι ο ίδιος επιθυμεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής και το τελευταίο διάστημα δεν τον έχει. Οι αποχωρήσεις θα είναι ηχηρές και θα συμπεριλάβουν βαρβάτα ονόματα και με… βαριά ιστορία στην ομάδα. Ο Χερόνιμο Μπαράλες αναμένεται να αποχωρήσει, παρότι έχει συμβόλαιο, αφού πλέον δεν μπορεί να βοηθήσει. Κάτι που όλα δείχνουν θα γίνει και με τον Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος ίσως να παίξει άλλον έναν χρόνο αλλά μάλλον όχι με τη φανέλα του Αστέρα.

Ο Λέο Τιλίκα έκανε κακή σεζόν και το συμβόλαιό του δεν αναμένεται να ανανεωθεί, ενώ και οι Γκαρντάφσκι, Σανταφέ, Καπίγια, Μπενίτο που δεν έχουν προσφέρει θα αποχωρήσουν, επίσης.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να προχωρήσει σε μια μεγάλη ανανέωση, την οποία δεδομένα χρειάζεται το ρόστερ του. Χρειάζεται μεγαλύτερη φρεσκάδα και ενέργεια…

Τη φρεσκάδα και την ενέργεια αναμένεται να τη δώσουν και αρκετά νεαρά παιδιά. Όπως ο Ζουγλής, ο Κωστέας και ο Αλάγκμπε που έχουν πάρει ευκαιρίες και δείχνουν πως αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Μαζί τους και ο Προύντζος που έχει καλά στοιχεία! Όλα αυτά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*