Home / Ποδόσφαιρο / Football League / Γαλλικά ΜΜΕ: «Μισοάδειο το ΟΑΚΑ;»

Γαλλικά ΜΜΕ: «Μισοάδειο το ΟΑΚΑ;»

Ιστοσελίδες στη Γαλλία αναφέρουν ότι η ανταπόκριση των οπαδών της ΑΕΚ δεν είναι τέτοια που θα «γεμίσει» το Ολυμπιακό Στάδιο στο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν την Πέμπτη.

Πολλές ιστοσελίδες στη Γαλλία ασχολούνται με τη διάθεση των εισιτηρίων στο παιχνίδι της Πέμπτης, τον επαναληπτικό με του 0-0 με την Σεντ Ετιέν.

Αναφέρουν ότι η ανταπόκριση των οπαδών της Ένωσης στο κάλεσμα που του έχουν κάνει οι υπεύθυνοι της ελληνικής ομάδας δεν είναι μεγάλη και εκτιμούν ότι δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 30.000 τα εισιτήρια που θα πωληθούν.

Μάλιστα, κάνουν και τη σύγκριση. Γράφουν ότι στο πρώτο παιχνίδι οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν που παρακολούθησαν το ματς ήταν περισσότεροι από 30.000 σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα 42.000 θεατές. Την ίδια στιγμή –αναφέρουν- ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το δεύτερο ματς κυμαίνονται κάπου ανάμεσα στις 20.000 με 30000 σε ένα γήπεδο που χωράει περίπου 70.000.

Και έτσι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ΟΑΚΑ θα είναι μισοάδειο την Πέμπτη και η ατμόσφαιρα όχι τόσο «καυτή» για τους παίκτες της Σεντ Ετιέν.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*