Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γαλανόπουλος: «Αν είχαμε 1-2 λεπτά ακόμα…»

Γαλανόπουλος: «Αν είχαμε 1-2 λεπτά ακόμα…»

Πεπεισμένος ότι -παρόλο που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τον Παναθηναϊκό- η ΑΕΚ θα μπορούσε ακόμα και να πάρει τη νίκη εμφανίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης», ο νεαρός μέσος τόνισε ότι αν υπήρχε λίγος χρόνος ακόμα, θα μπορούσε να γίνει ολοκληρωτική ανατροπή.

«Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Όταν όμως βάζεις γκολ στο 93’ και γλιτώνεις την ήττα, δεν μπορείς να φεύγεις δυσαρεστημένος από ένα παιχνίδι. Δεν ήταν απλά το αποτέλεσμα που περιμέναμε.

Αργήσαμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης. Αν πάντως είχαμε 1-2 λεπτά ή αν μας έδινε ο διαιτητής άλλη μία ευκαιρία να επιτεθούμε, θα δημιουργούσαμε κάτι καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Για τον Ολυμπιακό νομίζω είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι. Βαθμολογικά. Για εμάς δεν είναι σίγουρα. Είναι ένα ντέρμπι. Δεν έχουμε κερδίσει ντέρμπι φέτος. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*