Home / Άλλα Σπόρ / «Βόμβα» Χυδηριώτη από τον Αλιμο

«Βόμβα» Χυδηριώτη από τον Αλιμο

Μεταγραφή-έκπληξη από τον Αλιμο. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιωάννας Χυδηριώτη για τον επόμενο χρόνο. Η 27χρονη περιφερειακός είναι από τις βασικές αθλήτριες της Εθνικής πόλο γυναικών την τελευταία δεκαετία με πολυετή καριέρα στη Βουλιαγμένη και μία πετυχημένη διετία στον Ολυμπιακό και θα ενισχύσει σημαντικά τη νέα της ομάδα σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson κι η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη συμφωνία τους με μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών αυτή τη στιγμή, την Ιωάννα Χυδηριώτη.

Η Ιωάννα Χυδηριώτη έχει γεννηθεί στις 15 Απριλίου του 1997 και θεωρείται – κι όχι άδικα -μία από τις πιο ολοκληρωμένες εν ενεργεία Ελληνίδες παίκτριες. Διακεκριμένη αθλήτρια, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών εδώ και πολλά χρόνια, με παραστάσεις κι εικόνες από το υψηλότερο επίπεδο.

Για πάνω από μία δεκαετία η παρουσία της κοσμεί τις πισίνες της Α1 πόλο γυναικών αρχικώς με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, όπου αναδείχθηκε, διατελώντας αρχηγός του και την τελευταία διετία με εκείνο του Ολυμπιακού.

Έμπειρη αθλήτρια, στην καλύτερη δυνατή ηλικία. Ένα πραγματικό ‘μηχανάκι στην περιφέρεια που διακρίνεται για το πολυδιάστατο παιχνίδι της αγωνιζόμενη στη δεξιά πτέρυγα. Το DNA της νικήτριας ρέει στις φλέβες της, έχοντας στεφθεί, μεταξύ άλλων,δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος κι άλλες τόσες κυπελλούχος.

Αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εκεί όπου η “γαλανόλευκη” πήρε παράλληλα και το πολυπόθητο “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Ιωάννα Χυδηριώτη βρίσκεται, φυσικά, στις “εκλεκτές” της “γαλανόλευκης” στην Ολυμπιακή προετοιμασία κι ετοιμάζεται να ζήσει το μεγαλύτερο αθλητικό όνειρο για πρώτη φορά.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, η σπουδαία αυτή μεταγραφική κίνηση που αλλάζει επίπεδο την ομάδα, δήλωσε τα εξής στο alimoswaterpolo.com: «Ήταν δυο γεμάτα χρόνια με τον Ολυμπιακό και τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Αλλάζω σελίδα και εντάσσομαι στο σωματείο του ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson που με το καλό με υποδέχτηκε και τους ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να συνεχίζουμε προς το καλύτερο δυνατό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*