Home / Ευρώπη / «Βόμβα» της Αρμάνι με Καμπάτσο!

«Βόμβα» της Αρμάνι με Καμπάτσο!

Βαλίτσες για Ευρώπη ετοιμάζει ο Φακούντο Καμπάτσο!

Μετά το «κόψιμό» του από τους Μάβερικς, ο Αργεντινός γκαρντ αποφάσισε να μην περιμένει άλλο το ΝΒΑ και έτσι είναι έτοιμος να επιστρέψει στα… μέρη μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «Basketnews.com» το φαβορί για να αποκτήσει τον Καμπάτσο αυτή την στιγμή είναι η Αρμάνι Μιλάνο! Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ψάχνει άμεσα ποιοτικές λύσεις για να βάλει τέλος στον… κατήφορο στην Ευρωλίγκα, αλλά και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του βασικού της πόιντ γκαρντ, Κέβιν Πάνγκος. Οι πρωταθλητές Ιταλίας φέρονται να έχουν προτείνει πολυετές συμβόλαιο στον παίκτη.

Ωστόσο, η υπόθεση του 31χρονου γκαρντ δεν είναι τόσο απλή. Κι αυτό γιατί, η Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκε από το 2014 μέχρι το 2020, έχει τον τελευταίο λόγο, αφού διατηρεί το δικαίωμα να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά του γίνει από την Ευρώπη.

Ο Καμπάτσο αποχώρησε από τη «βασίλισσα» το καλοκαίρι του 2020 για να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό των Νάγκετς. Ο Αργεντινός παρέμεινε κάτοικος Ντένβερ για την επόμενη διετία και φέτος μετακόμισε στο Ντάλας. Στο σύντομο πέρασμά του από τους Μάβερικς ο 31χρονος μέτρησε μόλις 8 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 1,3 πόντους και 1,1 ασίστ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*