Home / Stoiximan Super League / Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη ζωής και θανάτου στο Πανθεσσαλικό

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη ζωής και θανάτου στο Πανθεσσαλικό

Ιδιαίτερα κρίσιμος αγώνας στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:30, Cosmote Sport 1, ραδιοφωνικά από bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και live ενημέρωση στο sport-fm.gr), εκεί όπου οι δυο ομάδες ψάχνουν μόνο τη νίκη, με την οποία θα πάρουν ανάσα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε σαφώς πιο δύσκολη θέση οι Γιαννιώτες που είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 13 πόντους, έχοντας στη 13η θέση την Κηφισιά με 16 βαθμούς και στην 12η που εξασφαλίζει τη σωτηρία τους σημερινούς αντιπάλους τους με 17 πόντους. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 στους «Ζωσιμάδες».

Αρχικά, στο στρατόπεδο των γηπεδούχων η εβδομάδα κύλησε με εξωαγωνιστικά ζητήματα αφού ορατό είναι το ενδεχόμενο να χάσουν στα δικαστήρια το ισόπαλο ματς με την Κηφισιά (0-0) μετά το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Αχιλλέας Μπέος να κάνει ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι, φωνάζοντας τη λέξη λέξη «μαϊμού».

Παράλληλα, από την ομάδα της Μαγνησίας αποχώρησε ο Δημήτρης Μεταξάς που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φινλανδία, όπως και ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ιρανική, Τράκτορ. Η αποστολή του Βόλου για το σημερινό ματς δεν έγινε γνωστή.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα καίγεται για βαθμούς και υπάρχει μεγάλο «πρέπει» για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στη σημερινή αναμέτρηση. Η ομάδα των Ιωαννίνων την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε στοπ στο σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, παίρνοντας πολύτιμο πόντο στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Άρη με 0-0.

Στο σημερινό ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Αθανασίου που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αντίχειρα, όπως και οι γνωστοί Γκάρο, Πανάγου, Μίνα, Ναούμης, Μπεγκάλα, Κύρκος.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Νάγκι, Βρακά, Σούλη, Μπακαδήμα, Μπάλαν, Κόντε, Ντεμίρ, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιο, Κιάκο, Λεό, Λιάσο, Παμλίδη, Παντελάκη, Ριένστρα, Ροζάλες, Ροσέρο, Σόρια, Τσαούση, Τούτου, Τζίμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς – Άλχο, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Μύγας – Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος – Ντε Καμπς, Κόμπα, Ασεχνούν – Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι – Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσμπε, Λιάσος – Ριένστρα, Τσίνο – Τούτου, Ροσέρο, Παμλίδης – Κόντε.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Δημητριάδης, Κωστάρας

VAR: Τσακαλίδης, Φωτόπουλος

Τέταρτος: Τσιμεντερίδης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*