Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βόλος-ΠΑΟΚ: Για το σερί εντός οι Θεσσαλοί, για τη διατήρηση της δεύτερης θέσης οι «ασπρόμαυροι»

Βόλος-ΠΑΟΚ: Για το σερί εντός οι Θεσσαλοί, για τη διατήρηση της δεύτερης θέσης οι «ασπρόμαυροι»

Τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα (23/1, 17:15) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος, με τις «ασπρόμαυρους» να θέλουν την άτυπη ρεβάνς για την «σοκαριστική» ήττα του πρώτου γύρου και τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το εντός έδρας αήττητο σερί (Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Όσον αφορά τους Θεσσαλούς θα παραταχθούν χωρίς τους Σωτήρη Νίνη και Νικολάι Άλχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που θα αγωνιστούν χωρίς τους οπαδούς τους, θα έχουν τον Ζοάν Σάστρε, αλλά όχι τους Τέιλορ, Μουργκ, Σβαμπ και φυσικά Ολιβέιρα-Ελ Καντουρί.

Ουσιαστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου που προέρχεται από το 0-0 με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, είναι πιθανό να κάνει μια μικρή «συντήρηση» ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα, ενώ οι Βολιώτες που νίκησαν τον Απόλλωνα με 1-0, συνεχίζουν να παλεύουν για τη σωτηρία, με όχι και τόσο μεγάλη πίεση, αφού τα έχουν καταφέρει καλά μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι αποστολές:



Βόλος: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιείρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

Πιθανές ενδεκάδες:



Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Άκπομπ, Μιτρίτσα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*