Home / Stoiximan Super League / Βόλος-Πανσερραϊκός: Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό

Βόλος-Πανσερραϊκός: Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό

Βόλος και Πανσερραϊκός τίθενται αντιμέτωποι απόψε (20:00, Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό, αφού όπως ενημέρωσε η ΔΕΑΒ, το θέμα με τις κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας του γηπέδου παραμένει άλυτο.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς, με τον Βόλο να «καίγεται» για το τρίποντο, όντας μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Κηφισιά, η οποία ταυτόχρονα θα υποδέχεται στην Καισαριανή τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρότι μπήκε… φορτσάτη στα playouts, πανηγυρίζοντας τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (0-2), Κηφισιά (4-1) και Παναιτωλικό (0-1) και ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη, η ομάδα της Μαγνησίας ξαναέμπλεξε, αφού το εντός έδρας ισόπαλο 2-2 με τον Ατρόμητο, ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα η ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Τώρα, η ομάδα του Χρήστου Κόντη καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα «αγκαλιάσει» την παραμονή, δεδομένου ότι στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ουραγό και υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Έλληνας προπονητής είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφού θα έχει ξανά στη διάθεσή του Σιέλη, Ποπέσκου και Τάχατο, ενώ από την άλλη, μοναδική σημαντική απουσία που έχει να διαχειριστεί είναι αυτή του Ράσιτς.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατκς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τάχατος, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία

Από την άλλη, η Πανσερραϊκός έρχεται στην αποψινή αναμέτρηση χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος, αφού εξασφάλισε από την προηγούμενη εβδομάδα την παρουσία του στη Stoiximan Super League της επόμενης σεζόν! Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ χάρη στα γκολ των Τόμας και Ουάρντα (με πέναλτι) από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, έχοντας πλέον 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στο μίνι πρωτάθλημα τω playouts, με 3-0 στην πρεμιέρα και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στα αγωνιστικά, o Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή, δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στις υπηρεσίες των Αυλωνίτη και Ουεντραόγκο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι, όσο και του Μπέργκστρεμ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Από την άλλη, επιστρέφει ο Μορέιρα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΣ.

Στις δύο φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων, ο Βόλος είχε πάρει τη νίκη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό με σκόρερ τον Μωραΐτη, με πέναλτι στο 54ο λεπτό, ενώ για τον δεύτερο γύρο, τον περασμένο Ιανουάριο στις Σέρρες, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 2-2. Συνολικά, Βόλος και Πανσερραϊκός έχουν τεθεί αντιμέτωποι πέντε φορές στο παρελθόν, με τον Βόλο να έχει δύο νίκες, ενώ τρία μεταξύ τους ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Πιθανές ενδεκάδες:



Βόλος (Κόντης, 4-2-3-1): Κόβακς – Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα – Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς – Κόμπα, Μπερτόγλιο, Ασενχούν – Γκαρσία

Πανσερραϊκός (Γκαρσία, 4-2-3-1): Κατσίκας – Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης, Παταυράκης – Στάικος, Μορέιρα – Ντανκερλούι, Τόμας, Ουάρντα – Άλεξιτς

Διαιτητής: Ζαμπαλας

Βοηθοί: Μωϋσιάδης, Κόλλιας

Τέταρτος: Τσέτσιλας

VAR: Βεργέτης

AVAR: Σαμοϊλης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*