Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βόλος: «Εισιτήρια σε φιλοξενούμενους μόνο αν το ζητήσουν αντρικά, όχι λογοτιμητικά»

Βόλος: «Εισιτήρια σε φιλοξενούμενους μόνο αν το ζητήσουν αντρικά, όχι λογοτιμητικά»

Την διάθεσή της να δίνει εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες, αρκεί να γίνεται επίσημο αίτημα για αυτά, έκανε γνωστή η ΠΑΕ Βόλος.

Παράλληλα, στην σημερινή (18/07) της ανακοίνωση, η ομάδα της Μαγνησίας φρόντισε να «φωτογραφίσει» ουσιαστικά για άλλη μια φορά τη δυσαρέσκειά της για την στάση των υπόλοιπων ομάδων στο θέμα της ανάδεξης νέου προέδρου στην Super League 1.



Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Βόλος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει ότι σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα διαθέσουμε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους, ΜΟΝΟ στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ ζητήσει επίσημα εισιτήρια και αναλάβει την ευθύνη για τους φιλάθλους της.

Ειδικά στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αρη, στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ δεν ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, η ΠΑΕ Βόλος ΔΕΝ θα εκδώσει εισιτήρια αγώνα και ως εκ τούτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των διαρκείας.

Και όλα αυτά θα εφαρμοστούν αντρικά και όχι λογοτιμήτικα…».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*