Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βόλος-Ατρόμητος: Για το «3 στα 3» οι γηπεδούχοι, την πρώτη τους νίκη οι φιλοξενούμενοι

Βόλος-Ατρόμητος: Για το «3 στα 3» οι γηπεδούχοι, την πρώτη τους νίκη οι φιλοξενούμενοι

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο Ατρόμητος, ο οποίος φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι χωρίς αμφιβολία ο Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που έγινε ευρέως γνωστός στα ελληνικά γήπεδα.

Ωστόσο, για άλλη μία φορά δεν λείπουν τα προβλήματα για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι ταξίδεψαν για τη Μαγνησία χωρίς τους Χατζηισαΐα, Χαρίση, Κλωναρίδη και Νταβιώτη.

Ο Βόλος, από τη μεριά του, θέλει να κάνει το «3 στα 3» σήμερα, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Οι πιθανές ενδεκάδες



Βόλος (4-3-3): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Μπαριέντος, Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπαρτόλιο, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ.

Ατρόμητος (4-2-3-1): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Καρτάλης, Σπιρίντόνοβιτς, Μουνίθ και Κουλούρης.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζήλος (Λάρισα), με βοηθούς τους κ.κ. Νικολαΐδη (Μακεδονίας), Νικολακάκη (Λασιθίου) και τέταρτο τον κ. Καραντώνη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Χριστάκογλου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*