Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: Στη μάχη των playouts δίχως ιδιαίτερο άγχος

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: Στη μάχη των playouts δίχως ιδιαίτερο άγχος

Για την πρώτη αγωνιστική των playouts Βόλος και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19/3, 17:15, Cosmote Sport 1) με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να απέχουν από την επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει ενόψει της συνέχειας να διαχειριστούν ορθά την κατάσταση.

Ο Βόλος έχει μαζέψει 30 βαθμούς στην 4η θέση, απέχοντας 12 πόντους από τη Λαμία. Σε ακόμη καλύτερη μοίρα ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έχει συγκεντρώσεις 35 βαθμούς και δεύτερος της βαθμολογίας των play-out.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, το απουσιολόγιο είναι μεγάλο και ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τον Μπαράλες που προτιμήθηκε να προφυλαχτεί και εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα οι Καπίγια και Ινγκλέσιας. Στο ίδιο πνεύμα ο Άλβαρες λόγω καρτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι Τιλίκα, Χριστόπουλος, Μουνάφο και Τσιφτσής έχουν ίωση (χωρίς να συγκαταλέγονται όλοι στα κρούσματα του covid-19).

Ο Βόλος ουσιαστικά θα παραταχθεί με μόλις μία απουσία, καθώς ο Τσοκάνης είναι τιμωρημένος και δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση.

Οι πιθανές ενδεκάδες



Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Σοάρες, Ρεγκατέν, Ορός, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Αντζουλάς, Τασουλής, Κανελλόπουλος, Βαλιέντε, – Ρεγκίς, Σίτο, Ριέρα, Σόνι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*