Home / Άλλα Σπόρ / Βραβεύτηκε ως αθλήτρια-σύμβολο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης η Μιλλούση

Βραβεύτηκε ως αθλήτρια-σύμβολο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης η Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα απλώς και μόνο με την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, καθώς επέστρεψε στη δράση μετά από 4,5 χρόνια και αφού μεσολάβησαν τα δύο παιδιά που έφερε στον κόσμο με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια.

Η σπουδαία αθλήτρια επελέγη από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενόργανης γυμναστικής για το τιμητικό βραβείο SmartScoring Shooting Star Award, ενώ ανάλογο έπαθλο δόθηκε και στον Σλοβάκο Ματέι Νέμτσοβιτς, που επελέγη μεταξύ των αθλητών της κατηγορίας ανδρών ως παράδειγμα προς μίμηση.

Το έπαθλο “SmartScoring Shooting Star Award” καθιερώθηκε το 2018 και έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο αθλητές και αθλήτριες που έχουν μία ξεχωριστή ιστορία να πουν και οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά αθλητών αλλά και για το ευρύ κοινό.

«Η Βασιλική αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η γυμναστική δεν είναι ένα άθλημα μόνο για έφηβες αθλήτριες αλλά και για ενήλικες, καθώς και για μητέρες που θέτουν στόχους και δεν φοβούνται να τους κυνηγήσουν. Αποτελεί έμπνευση για ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα της γυμναστικής!», ανέφερε χαρακτηριστικά η European Gymnastics στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά τη βράβευση της Ελληνίδας αθλήτριας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*