Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Βρίσκει φίλους 22 χρόνια μετά ο Μάντζαρης (pic)

Βρίσκει φίλους 22 χρόνια μετά ο Μάντζαρης (pic)

Μπορεί στη φράση «γύρισε σπίτι του» να έχει γίνει απόλυτη κατάχρηση και εν πολλοίς να έχει χάσει την αξία της, αλλά στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι η απόλυτη πραγματικότητα.

«Είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα και μεγάλη χαρά που γυρνάω στο σπίτι μου, κυριολεκτικά», είπε ο ίδιος ο διεθνής γκαρντ με την υπογραφή στο Περιιστέρι, λέγοντας την αλήθεια, καθώς ακόμα κι όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και η νυν πλέον ομάδα του βρισκόταν στην Α2 ή στη Β’ Εθνική, ο ίδιος ήταν στις εξέδρες του Κλειστού για να δει τις προσπάθειες της ομάδας που αγάπησε από την παιδική του ηλικία.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Περιστερίου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν θα βρει απλά γνωστούς, αλλά φίλους και στο πλαίσιο αυτό «διέρρευσε» μία φωτογραφία του ίδιου, όταν ήταν 8 ετών.

Για το φωτογραφικό ντοκουμέντο «φρόντισε» ο assistant team manager της ομάδας, Άκης Παπακωνσταντίνου, που δημοσίευσε το «κειμήλιο» 22 ετών, όταν ήταν στις Ακαδημίες του Περιστερίου.

Όπως αποδείχθηκε, ο καλός του φίλος, Βαγγέλης Μάντζαρης είχε λίγο περισσότερο ταλέντο από τον ίδιο, αλλά ξανασμίγουν έστω και με αυτόν τον τρόπο στα παρκέ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*