Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Βλέποντας και κάνοντας» καταστρώνει τα πλάνα του ο Οφρυδόπουλος

«Βλέποντας και κάνοντας» καταστρώνει τα πλάνα του ο Οφρυδόπουλος

Μετ’ εμποδίων για άλλη μία εβδομάδα προετοιμάζεται για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν εγκαταλείψει την «Ένωση» μετά το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος φαίνεται πως θα περιμένει ορισμένους παίκτες μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαμορφώσει τα πλάνα του για να υποδεχθεί τους «πράσινους» για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι εκείνος που δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ δύσκολο έως απίθανο να προλάβουν το παιχνίδι με το «τριφύλλι» είναι ο Γέβτιτς και ο Σιμόες.

Από εκεί και πέρα, ο Τάνκοβιτς προπονήθηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως είναι αμφίβολος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ο Σουηδός εξτρέμ έχει χάσει σημαντικό μέρος προπονήσεων και παράλληλα φαίνεται πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Τέλος, εκτός πλάνων φαίνεται πως είναι και οι Βράνιες και Λε Ταλέκ, οι οποίοι δεν έδειχναν 100% συγκεντρωμένοι στη δουλειά που έπρεπε να γίνει στις προπονήσεις για το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μένει να φανεί αν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα αντιστραφεί το εις βάρος τους κλίμα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*