Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βλάχος στον BwinΣΠΟΡ FM: «Μπορούμε να πάμε πιο ψηλά στη συνέχεια»

Βλάχος στον BwinΣΠΟΡ FM: «Μπορούμε να πάμε πιο ψηλά στη συνέχεια»

Την πίστη πως η Λαμία μπορεί να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Βαλεντίνος Βλάχος, μιλώντας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 22η αγωνιστική.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε όλοι οι βαθμοί είναι πολύτιμοι. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι και εκείνο που μετράει είναι πως πήραμε τον βαθμό.

Όταν παίζεις με μία πρώην ομάδα σου, είναι λίγο δύσκολα στην αρχή. Ωστόσο, είμαστε επαγγελματίες και θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου. Έφυγα φιλικά από την Τρίπολη και έχω πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς ανθρώπους στην ομάδα και την περιοχή.

Ήμουν για έξι μήνες χωρίς ομάδα, ήταν δύσκολα για εμένα. Όλα στη ζωή είναι. Τα ζούμε και τα προσπερνάμε. Έκανα κάθε μέρα προπονήσεις, κάτι που ήταν δύσκολο λόγω της πανδημίας.

Σίγουρα παίζει ρόλο η αλλαγή προπονητή στη Λαμία. Τα παιδιά έχουν διάθεση για το καλύτερο.

Σίγουρα είναι δύσκολα τα παιχνίδια, αλλά πλέον υπάρχει βάθος στον πάγκο και αυτό μας διευκολύνει με τα συνεχόμενα ματς. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε το οτιδήποτε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε να πάμε πιο ψηλά. Θα μας δυσκολέψει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που έχει βελτιωθεί ως ομάδα. Αλλά όπως είπα και νωρίτερα, θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν είναι ωραίο να παίζουμε χωρίς κόσμο. Νιώθουμε σα να είναι φιλικά, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*