Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Βλάχος: «Πετύχαμε ξανά το νταμπλ, μεγάλη πρόκληση το Final 8 του Champions League»

Βλάχος: «Πετύχαμε ξανά το νταμπλ, μεγάλη πρόκληση το Final 8 του Champions League»

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, επικρατώντας με το εμφατικό 20-4 της «Ένωσης» και έφτασε έτσι στην επίτευξη του νταμπλ τη φετινή σεζόν, αφού νωρίτερα είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για την εξαιρετική πορεία της ομάδα της φετινή χρονιά, αλλά και τον στόχο της Ευρώπης, καθώς σε δέκα ημέρες αντιμετωπίζει την Μπαρτσελονέτα στα προημιτελικά του Champions League στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:



«Ήταν μια χρονιά που εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς και τελείωσε με ιδανικό τρόπο. Πετύχαμε ξανά το νταμπλ. Ήμασταν μια διαφορετική ομάδα φέτος με μικρότερο μπάτζετ, ωστόσο αυτό μας έκανε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι σε όλα τα ματς. Για αυτό και πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επιτυχία που την πιστωνόμαστε όλοι και τη χαιρόμαστε πολύ

Οι υποχρεώσεις μας δεν έχουν τελειώσει, έχουμε μια μεγάλη πρόκληση σε δέκα ημέρες με την Μπαρτσελονέτα. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ απαιτητικό για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά υπάρχει διάθεση και πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*