Home / Άλλα Σπόρ / Βλάχος: «Παίξαμε με πολύ σεβασμό σε κάθε φάση»

Βλάχος: «Παίξαμε με πολύ σεβασμό σε κάθε φάση»

Για την ως τώρα παρουσία της Εθνικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη σαρωτική νίκη (23-4) επί της Βραζιλίας και το 2/2 στη φάση των ομίλων.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Βραζιλία: «Όταν σέβεσαι τον αντίπαλο, σέβεσαι και την προσπάθεια και τον κόπο που έχεις κάνει. Ήμασταν με πολύ σεβασμό στο παιχνίδι, σε κάθε φάση. Στην άμυνα ήμασταν όντως πάρα πολύ καλοί. Πολύ προσηλωμένοι, με διάθεση και βρήκαμε αρκετές λύσεις. Περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε, γιατί υπάρχει διαφορά στις δύο ομάδες, αλλά η σοβαρότητα η δικιά μας έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά».

Για το ότι αγωνίστηκαν δύο φουνταριστοί: «Αυτά τα παιχνίδια σου δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι σε συνθήκη παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα. Δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το τουρνουά και τι μπορεί να χρειαστείς στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Είναι μια ομάδα που έχει ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό. Κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία. είναι το παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά και ό,τι προκύψει από αυτή την πρωτιά. Δεν τελειώνει εδώ το τουρνουά, ούτε με την πρωτιά, ούτε με τη δεύτερη θέση. Η συνέχεια είναι σημαντική. Είναι ευκαιρία με έναν πιο δυνατό αντίπαλο να δούμε πού βρισκόμαστε, να έχουμε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που, και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, εμφανίζεται με πολλές προσδοκίες».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*