Home / Άλλα Σπόρ / Βλάχος: «Εάν κερδίσουμε αύριο, μπορούμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο»

Βλάχος: «Εάν κερδίσουμε αύριο, μπορούμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο»

Αντίστροφα μετρούν άπαντες στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο Final 8 του Champions League, που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο (3/6) τη Μπαρτσελονέτα στον προημιτελικό και αν προκριθούν, θα βρουν στον δρόμο τους τον νικητή του ζευγαριού Προ Ρέκο-Ανόβερο.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Θόδωρος Βλάχος στάθηκε στη σημασία του πρώτου αγώνα της διοργάνωσης. «Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε εδώ γιατί η σεζόν ήταν πραγματικά δύσκολη για τους συλλόγους. Αυτή είναι η τέταρτη ‘φούσκα’, δεν είναι εύκολο για κανέναν.

Φτάσαμε στον τελικό τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με βάση την εμπειρία μας πρέπει να πω ότι είναι η πρώτη μέρα είναι πραγματικά η πιο σημαντική. Εάν κερδίσουμε, μπορούμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο και νομίζω ότι αύριο μπορούμε να το καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του.

Από πλευράς παικτών, ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, δήλωσε: «Ετοιμαζόμαστε για αυτά τα παιχνίδια όλο το χρόνο. Στον πρώτο μας αγώνα παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες φέτος, την Barceloneta. Ελπίζω να έχουμε την καλύτερη τύχη αύριο και το εύχομαι για όλες τις άλλες ομάδες».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*