Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Βινάγκρε: Γιατί δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό…

Βινάγκρε: Γιατί δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό…

· Καλό θα είναι να ξέρουμε ότι ο Ρούμπεν Βινάγκρε αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος για το β΄ μισό της σεζόν! Με τα 20 παιχνίδια που έκανε από τις 8 Γενάρη έως τις 16 Μάη, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Φαμαλικάο, έχει κάνει και τις τρεις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, την Πόρτο, την Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του από την Γουλβς, στην οποία ανήκει…

· Ο 22χρονος Πορτογάλος άσος, που «πέρασε και δεν ακούμπησε» από τον Ολυμπιακό, ρωτήθηκε σε τελευταία του συνέντευξη σε πορτογαλική εφημερίδα για την «ελληνική του περιπέτεια» και γιατί δεν μπόρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό. Να η απάντηση του:

«Στον Ολυμπιακό δεν ήμουν χαρούμενος για διάφορους λόγους. Πήγα στην ομάδα κι ήμουν τραυματίας, με θλάση, έπαιξα λίγα παιχνίδια αλλά ποτέ δεν κατάφερα να είμαι καλός. Έπρεπε να σταματάω και μετά να ξαναπαίζω και να σταματάω…και έτσι τα πάντα έγιναν πιο δύσκολα. Γι΄ αυτό και ακολούθησα την επιλογή να φύγω. Και πήρα την καλύτερη απόφαση. Δεν σκέφθηκα ότι φεύγω από μία ομάδα που μάχεται για τίτλους και πήγα σε μία άλλη που μάχεται για να σωθεί, αλλά ότι πάω να βοηθήσω, να παίξω κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα».

· Κι άλλες δύο ερωτήσεις που του έγιναν γύρω από τον Ολυμπιακό…

-Πρόλαβες, όμως, να κάνεις ντεμπούτο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν ήμουν τραυματίας. Ήθελα να ήμουν καλύτερος, αλλά αισθανόμουν αδύναμος. Ελπίζω να επανέλθω στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας στο καλύτερο μου επίπεδο».

-Μπορείς να λογίζεσαι πάντως σαν πρωταθλητής Ελλάδας…

«Όλοι ήταν μέρος του πρότζεκτ. Ο σύλλογος άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα, από τον μίστερ Πέδρο Μαρτίνς και απ΄ όλους που δουλεύουν εκεί. Έπαιξα κι εγώ, οπότε νιώθω επίσης σαν πρωταθλητής».

· Και τι είπε ο Βινάγκρε, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ακούγονται οι τρεις κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας για εμένα. Είναι μεγάλα κλαμπ. Και νομίζω ότι είμαι έτοιμος να παίξω σε μία από αυτές τις μεγάλες ομάδες. Έχω πίσω μου και την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ…όμως, μην ξεχνάμε ότι ακόμη είμαι παίκτης της Γουλβς».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*