Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βιγιαφάνιες: “Πάμε για πρωτιά στα πλέι οφ”

Βιγιαφάνιες: “Πάμε για πρωτιά στα πλέι οφ”

Τους στόχους του Παναθηναϊκού ενόψει πλέι-οφ έθεσε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Λούκας Βιγιαφάνιες

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Για το ματς με τον Ηρακλή, ανέφερε: “Ξέραμε ότι δεν ερχόμασταν από καλά αποτελέσματα και θέλαμε να αντιδράσουμε. Έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και το καταφέραμε. Δείξαμε στο γήπεδο αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά και φτάσαμε στη νίκη”.

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού, είπε: “Οφείλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα. Είμαστε μεγάλη, ιστορική ομάδα και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα λιγότερο. Θα μπούμε στα πλέι οφ και θα πάμε για την πρώτη θέση”.

Για τον ίδιο και πώς βλέπει τον εαυτό του στη νέα του ομάδα, σχολίασε: “Θα έλεγα ότι χρειάστηκα 2-3 ματς για να προσαρμοστώ. Τώρα όμως ξέρω που ακριβώς βρίσκομαι, τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο για την ομάδα μου, τι απαιτήσεις έχει ο προπονητής από μένα. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό βήμα για μένα μετά τον Παναιτωλικό. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που ήρθα σε ένα τέτοιο μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης, όπως ήταν και η Ιντεπεντιέντε με την οποία έπαιξα στην πατρίδα μου”.

Για τις ήττες στα ντέρμπι, τόνισε: “Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όπως παίζουμε εμείς, παίζουν και οι αντίπαλοι. Με τον ΠΑΟΚ δεν αξίζαμε να χάσουμε την νίκη, με την ΑΕΚ έτυχε να σκοράρουν αυτοί, ενώ είχαμε φάσεις. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά οι αντίπαλοί μας σκόραραν στα τελευταία λεπτά και χάσαμε”.

Για το μέλλον, δήλωσε: “Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, έχω γίνει φίλος με τον Σέμπα (εννοεί τον Λέτο), που είναι και Αργεντινός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχω καλή σχέση και με τους υπόλοιπους. Όλα πάνε μια χαρά. Θα ήθελα και προσωπικά να πάω καλύτερα, να αναπτυχθώ στον Παναθηναϊκό και παράλληλα να ανέβει η ομάδα. Έτσι θα βγούμε όλοι κερδισμένοι”.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*