Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βελλής: «Τον Απόλλωνα τον είχαν και τον έχουν για… ασήμαντο»

Βελλής: «Τον Απόλλωνα τον είχαν και τον έχουν για… ασήμαντο»

Πήρε θέση για την αντιμετώπιση που λαμβάνει ο Απόλλων Σμύρνης από την διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τα περισσότερα χρόνια, ο Σταμάτης Βελλής.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ελαφράς Ταξιαρχίας τοποθετήθηκε μέσω forum που διατηρούν οι οπαδοί του Απόλλωνα, κάτι που συνήθιζε να κάνει και όταν ο ίδιος βρισκόταν στο… τιμόνι της ομάδας.

Αρχικά, ο πρώτην ιδιοκτήτης της ομάδας που έχει δείξει ότι δεν… μασάει τα λόγια του, ανέφερε πως τον Απόλλωνα Σμύρνης πάντα τον αντιμετώπιζαν ως… ασήμαντη ομάδα, εννοώντας πως οι διαιτητές δεν του έδειχναν τον σεβασμό που του αναλογεί, ενώ στη συνέχεια έδειξε την συμπόνοια του στον διάδοχό του, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, λέγοντας πως τον λυπάται που πληρώνει αδρά για αυτή την ομάδα και βλέπει να τον «χειρουργούν» κατά αυτόν τον άδικο τρόπο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σταμάτη Βελλή σε forum που διατηρούν Απολλωνιστές, απαντώτας σε ποσάρισμα άλλου φίλου της Ελαφράς Ταξιαρχίας:

Συνονόματε, καλά τα λες, στη θεωρία όμως.

Γιατί το θέμα είναι ότι σε κάθε, μα κάθε στημένη φάση, μέσα στις περιοχές γίνονται πάντα τέτοια. Μα πάντα.

Άρα το θέμα είναι αν καταλογίζονται αυτές οι “παραβάσεις” σε όλους, η μόνο στους “αδύναμους” και λεγόμενους “μικρούς”; Γιατί αν αυτό στον Χριστοδουλόπουλο είναι κράτημα, που με το γράμμα του νόμου ίσως να είναι, τότε αυτό το σπρώξιμο που έγινε στον Λισγάρα στον αγώνα με Ολυμπιακό, τί ήταν; Και δεχτήκαμε γκολ στη συνέχεια της φάσης.

Πάντα όμως τον Απόλλωνα τον είχαν και τον έχουν για “ασήμαντο” και αυτό πλρώναμε πάντα και δυστυχώς θα το πληρώνουμε και στο μέλλον.

Ειλικρινά λυπάμαι τον άνθρωπο που πληρώνει αδρά για αυτή την ομάδα και βλέπει να τον “χειρουργούν” κατά αυτόν τον άδικο τρόπο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*