Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Βάσει κανονισμού είναι κόκκινη στον Σεμέδο»

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Βάσει κανονισμού είναι κόκκινη στον Σεμέδο»

Η χειρονομία του Ρούμπεν Σεμέδο στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να έγινε χαριτολογώντας σε συμπαίκτη του, αλλά βάσει του κανονισμού επισύρει κόκκινη κάρτα, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του καθηγητή διαιτησίας για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στη Super League:

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (Σιδηρόπουλος): «Ο Σιδηρόπουλος λειτούργησε τέλεια στο θέμα των δελτίων και του αξίζουν συγχαρητήρια. Στο 0-1 του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί ο Σένκεφελντ δεν επηρεάζει τη φάση. Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για σπρώξιμο του Γιαννιώτη σε παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά είναι ως μη γενόμενο γιατί προηγείται φάουλ. Το 2-2 του Αγκάγεφ είναι καθαρό, γιατί καλύπτεται. Στο 71’ ο Μολό πάει με τις τάπες να διεκδικήσει μπάλα, βρίσκει τον αντίπαλο στο γόνατο με τις τάπες και έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη».

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (Φωτιάς): «Στο 31’ ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ σε επίθεση του Απόλλωνα χωρίς να υπάρχει. Στην ανατροπή του Ιωαννίδη υπάρχει πέναλτι, δεν έπρεπε να περιμένουν καν το VAR σε μια τόσο ξεκάθαρη φάση. Στο 59’ ο Ουάρντα έπεσε στην περιοχή, αλλά χωρίς να υπάρχει παράβαση. Στο 81’ δεν υπάρχει οφσάιντ στο 1-2 του Απόλλωνα. Στο 86’ ο Ίνγκασον χτυπά με τον αγκώνα παίκτη του Απόλλωνα στο κέντρο του γηπέδου, αλλά δεν το βλέπουν ούτε ο διαιτητής, ούτε ο τέταρτος. Έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά έκανε το 2-2».

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (Παπαδόπουλος): «Καλή η διαιτησία του Παπαδόπουλου. Στο 33’ ο Μπαράλες έπεσε για να πάρει πέναλτι αλλά δεν υπάρχει κάτι. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Αστέρα στο 82’ ως οφσάιντ, ενώ επίσης δεν υπήρχε πέναλτι σε μια πτώση παίκτη του Βόλου στο τέλος των καθυστερήσεων».

Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Γκορτσίλας): «Στο 5’ ο Μασούρας ζήτησε πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Είναι δύσκολη φάση. Στο 19’ και το γκολ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει οφσάιντ σε παίκτη που επηρεάζει τη φάση. Στο 27’ δεν υπάρχει παράβαση σε ένα χέρι του Ανδρούτσου. Σε μια επίθεση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο Μασούρας ανέτρεψε τον Γουές εκτός περιοχής. Θα έπρεπε να αποβληθεί ο Μασούρας, όχι να πάρει κίτρινη. Έπρεπε να παρέμβει και το VAR. Στη χειρονομία του Σεμέδο, είναι κόκκινη κάρτα για άσεμνη χειρονομία. Είτε σε συμπαίκτη είτε σε αντίπαλο, είναι κόκκινη κάρτα σύμφωνα με τον κανονισμό. Τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ήταν πολύ λίγα, ανεξάρτητα από το αν ήταν 3-0 το σκορ».

ΑΕΚ-Άρης (Τρεϊμάνις): «Στο 14’ ο Γκάμα έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα κακώς δεν δόθηκε κίτρινη κάρτα. Στο 32’ δόθηκε άουτ αντί για κόρνερ στην ΑΕΚ. Στο 0-1 του Άρη δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, γιατί καλύπτεται από τον Αλμπάνη. Στο 78’ η κεφαλιά του Μάνταλου σταματά στο χέρι του Ολιβέιρα, οπότε είναι φάουλ. Στο 81’ ο Δεληζήσης έχει μαζεμένα τα χέρια όταν χτυπά πάνω του η μπάλα, οπότε δεν υπάρχει πέναλτι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*