Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κανένα πέναλτι για Λαμία»

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κανένα πέναλτι για Λαμία»

Καλές έκρινε τις διαιτησίες στα πέντε χθεσινά ματς της Super League για την 3η αγωνιστική ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως δεν υπήρχε πέναλτι για τη Λαμία στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να έχει αποβληθεί ο Χουάνκαρ στα τελευταία λεπτά του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός.

ΟΦΗ-Αστέρας (Γκάμαρης): «Ο Γκάμαρης και ο Ευαγγέλου στο VAR δεν είχαν καμία φάση, ήταν μια καλή διαιτησία».

Ολυμπιακός-Απόλλων (Κουτσιαύτης): «Στο 16’ ο Ανδρούτσος μπαίνει στην περιοχή και πέφτει για να πάρει πέναλτι. Ο Κάστρο σηκώνει το χέρι παρατεταμένα και ζητά κάρτα. Θα έπρεπε να πάρει κάρτα ο Ανδρούτσος, αλλά και ο Κάστρο για την αντίδρασή του. Φυσικά δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 38’, σε ένα κόρνερ, η μπάλα πηγαίνει σε χέρι του Άλβες, αλλά νωρίτερα ο Σισέ έχει κάνει φάουλ και σωστά δίνεται επιθετικό φάουλ. Στο γκολ που πέτυχε ο Απόλλων, φαίνεται ότι το κορμί γέρνει προς τα μπρος, το παπούτσι του παίκτη του Ολυμπιακού δείχνει στην ίδια ευθεία. Το VAR σταμάτησε τη φάση για οφσάιντ».

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (Κουμπαράκης): «Σωστά δεν δόθηκε χέρι για πέναλτι, γιατί έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ για τον ΠΑΟΚ. Ο Αναστασίου είχε δίκιο να διαμαρτύρεται για μια φάση που δόθηκε ανάποδο πλάγιο, αλλά η αντίδρασή του ήταν υπερβολική. Οι προπονητής δεν πρέπει να ενεργούν έτσι, γιατί εξαγριώνουν και τον κόσμο».

ΑΕΚ-Λαμία (Ζαμπαλάς): «Στο 51’ διεκδικείται η μπάλα μεταξύ Τάνκοβιτς και Σαραμαντά, ο Σουηδός πέφτει, αλλά δεν είναι παράβαση για πέναλτι. Στο 78’ σε επίθεση της Λαμίας δεν υπάρχει οφσάιντ στον Ρόμανιτς. Στο 85’ ο Καραμάνος ζητά πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση γιατί έχουν πλάτη ο ένας παίκτης στον άλλο. Δεν υπάρχει πέναλτι».

Άρης-Παναθηναϊκός (Παπαπέτρου): «Ήταν καλή η διαιτησία. Λέμε ότι θέλουμε ξένους διαιτητές, αλλά και οι Έλληνες πήγαν μια χαρά. Στο 17’ ζητά πέναλτι ο Άρης για χέρι παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά το χέρι είναι κολλημένο και μάλιστα ο παίκτης του Παναθηναϊκού το έχει μαζέψει. Σε μια φάση στην περιοχή του Άρη, ο Παπαπέτρου είδε ένα σπρώξιμο του Βέλεθ και σωστά σταμάτησε τη φάση. Στη διεκδίκηση του Ιωαννίδη με τον Κουέστα δεν υπάρχει παράβαση. Στο 85’, στη φιλονικία του Χουάνκαρ με τον Καμαρά, στο πέσιμο ο Ισπανός γυρίζει και κλωτσά σκόπιμα τον παίκτη του Άρη. Ο διαιτητής δεν έχει οπτικό πεδίο, αλλά ο VAR θα έπρεπε να επέμβει για κόκκινη κάρτα ή το πολύ-πολύ να έστελνε τον διαιτητή να το δει για να επέμβει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*