Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κακώς αποβλήθηκε ο Λαλά»

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Κακώς αποβλήθηκε ο Λαλά»

Ένα πολύ σοβαρό λάθος εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην πρεμιέρα των playoffs και play outs της Super League. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως ο Κέλε κακώς απέβαλε τον Λαλά στο Ολυμπιακός-Άρης.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου:

Αστέρας-Παναθηναϊκός (Νόμπρε): «Στο 8’ ζητά χέρι ο Αστέρας για χέρι του Χουάνκαρ, αλλά δεν υπάρχει επαφή. Στο 21’ ζητά πέναλτι ο Παναθηναϊκός για χέρι του Τασουλή. Το χέρι είναι στη γωνία στο σώμα του κοντά, δεν κάνει κίνηση, προσπαθεί να το μαζέψει και σωστά δεν δόθηκε κάτι. Ο Πορτογάλος δεν πήγε πάντως καλά στον πειθαρχικό έλεγχο. Σε όλες αυτές τις διαμάχες στο γήπεδο ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο. Είχε βγάλει μια κάρτα από το τσεπάκι και δεν ήξερε τι να την κάνει».

Ολυμπιακός-Άρης (Κέλε): «Είναι μεγάλο λάθος η κόκκινη στον Λαλά. Δεν έχει βιαιότητα το μαρκάρισμα, ήταν ένα καθυστερημένο πάτημα σε μια διεκδίκηση της φάσης. Ο Λαλά δεν έχει πρόθεση, ούτε βιαιότητα στο μαρκάρισμά του. Όταν φέρνεις έναν ξένο διαιτητή για να παίρνουν μάθημα και οι Έλληνες, δεν μπορείς να έχεις τέτοιες αποφάσεις».

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Νταμπάνοβιτς): «Ο Μαυροβούνιος περίμενε για όλες τις αποφάσεις του το VAR. Στο 3’ ο ΠΑΟΚ σκοράρει με τον Ζίφκοβιτς και δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί καλύπτεται και ο σκόρερ, αλλά και ο Ίνγκασον. Στο 31’ ακυρώνεται το γκολ του ΠΑΟΚ για χέρι του Ελ Καντουρί. Η μπάλα με το χέρι κάθεται κάθετα στα πόδια του κι αυτό σε βάζει σε σκέψη ότι υπάρχει επαφή. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Το γκολ της ΑΕΚ ήταν κανονικό, δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί ο Ολιβέιρα καλύπτεται και ο Ανσαριφάρντ δεν έχει συμμετοχή. Η ΑΕΚ ζητά πέναλτι σε χέρι του Αουγκούστο, αλλά δεν υπάρχει παράβαση γιατί η μπάλα πηγαίνει από το σώμα στο χέρι. Ο ΠΑΟΚ ζητά ένα πέναλτι για χέρι του Λάτσι, αλλά επίσης δεν υπάρχει παράβαση. Μέχρι εκεί που τελειώνει ο ώμος δεν υπάρχει παράβαση».

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ (Σιδηρόπουλος): «Στο 32’ ο Ντουρμισάι κάνει ένα ανεπαίσθητο τράβηγμα στον Λισγάρα, σωστά δεν δόθηκε κάτι. Σε μια καραμπόλα, η μπάλα πάει στο χέρι του Ντομίνγκες, επίσης σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Στο 62’ ο Ιωαννίδης πέφτει εντός περιοχής, μπορούσε να του δώσει κίτρινη κάρτα».

Βόλος-ΟΦΗ (Καραντώνης): «Σε επίθεση του Βόλου ζητήθηκε χέρι για πέναλτι, αλλά ο Μαρινάκης έχει μαζεμένο το χέρι του και δεν υπάρχει παράβαση. Στο 61’ γίνεται μαρκάρισμα σε παίκτη του ΟΦΗ, ο διαιτητής δίνει κίτρινη στον παίκτη του Βόλου».

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (Ευαγγέλου): «Στο 43’ ο Κάστρο προλαβαίνει τον Μαυρομάτη, η ανατροπή είναι καθαρή και σωστά δίνεται πέναλτι. Ο κανονισμός λέει ότι ένα πόδι του τερματοφύλακα πρέπει να πατά τη γραμμή στην εκτέλεση πέναλτι. Ο Μανδάς ήταν πίσω από τη γραμμή, δεν πατούσε και έπρεπε να δοθεί επανάληψη».

Παναιτωλικός-Λαμία (Κουτσιαύτης): «Στο 33’ ο Ντίας σηκώνει ψηλά το πόδι και χτυπά στο πρόσωπο τον Τζανδάρη. Έπρεπε αντί για κίτρινη να του δώσει κόκκινη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*