Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Απαράδεκτη η διαιτησία Τσαγκαράκη»

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Απαράδεκτη η διαιτησία Τσαγκαράκη»

Στο ματς του Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό (0-1) εντόπισε τα περισσότερα και πιο σοβαρά λάθη ο Παναγιώτης Βαρούχας. Όπως τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, στο γκολ του Μπρούμα δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ μεν, ωστόσο υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο, αποβολή του Μπα και τουλάχιστον κίτρινη για ένα μαρκάρισμα του Στρούγγη.

Αναλυτικά, η «έκθεση» για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου:

Αστέρας-ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): «Είχαμε μια καλή διαιτησία από τον Παπαδόπουλο. Στο 91’ ο Μπαράλες έδωσε μια κλωτσιά στην μπάλα, έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί».

Απόλλων-Άρης (Διαμαντόπουλος): «Δεν είχαμε κάποια αξιοσημείωτη φάση».

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (Καραντώνης): «Στο 7’ η μπάλα σταματά σε χέρι του ΟΦΗ εντός περιοχής, αλλά είναι μαζεμένο, οπότε σωστά δεν υπάρχει παράβαση. Στο 45’ ο Σελίμοβιτς σπρώχνεται με τον Ιωαννίδη και τον χτυπά εκτός φάσης. Ο Μανούχος στο VAR θα έπρεπε να δει τη φάση και να φωνάξει τον Καραντώνη για να δείξει κόκκινη στον παίκτη του ΟΦΗ».

Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Τσαγκαράκης): «Στο 3’ διεκδικεί την μπάλα ο Στρούγγης από τον Μπα, αλλά δεν υπάρχει κάτι. Στο 16’ σε ένα κόρνερ του Ολυμπιακού, υπάρχει επαφή του Γούτα με τον Μπουχαλάκη, αλλά δεν υπάρχει πέναλτι. Σε ένα μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη στον Χαρίση δεν είναι κόκκινη, σωστά δόθηκε κίτρινη. Στο χέρι του Σεμέδο, δεν είναι σε φυσική θέση και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Στο 45’ και στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, ο Στρούγγης νιώθει την επαφή του Μπρούμα από πίσω και προσπαθεί να πάρει το φάουλ. Δεν υπάρχει παράβαση, καθαρό το γκολ. Το μαρκάρισμα του Στρούγγη στον Ανδρούτσο είναι στο όριο της κόκκινης κάρτας, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε κίτρινη. Στο 59’ ο Μπα κλωτσά την μπάλα σε αντίπαλο και έπρεπε να αποβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά».

Παναιτωλικός-Λαμία (Σιδηρόπουλος): «Μια πάρα πολύ καλή διαιτησία σε ένα γήπεδο που ήταν σε καλή κατάσταση παρά τη συνεχή βροχή. Σε ένα σουτ από πλευράς Λαμίας το χέρι είναι κολλημένο, οπότε δεν υπήρξε παράβαση».

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (Γκορτσίλας): «Στο 10’ και σε μια επίθεση του ΠΑΣ, ο βοηθός σήκωσε σημαία σε ένα οριακό οφσάιντ. Έπρεπε να αφήσει τη φάση βάσει της οδηγίας που έχει δοθεί στους διαιτητές. Η απόφασή του πάντως ήταν σωστή. Το πέναλτι υπέρ του Βόλου είναι καθαρό, γιατί ανατρέπεται. Σωστά δόθηκε και κίτρινη, γιατί πηγαίνει για την μπάλα».

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Βίντσιτς): «Στο γκολ του Γαλανόπουλου, ο παίκτης της ΑΕΚ στο κατέβασμα βρίσκει τον Κρέσπο και η μπάλα πηγαίνει στον σκόρερ από κακό παίξιμο του Ισπανού. Σωστά μέτρησε το γκολ. Σε μια πτώση του Ίνγκασον δεν υπάρχει παράβαση. Ο ΠΑΟΚ ζητά ένα χέρι για πέναλτι, που επίσης δεν υπάρχει. Ο Βιεϊρίνια θα έπρεπε να είχε αποβληθεί στην ανατροπή του Γκαρσία, αλλά είχε προηγηθεί το χέρι του Λιβάγια και σωστά ήταν ως μη γενόμενο ό,τι ακολούθησε. Στην πτώση του Ουάρντα, η λήψη δεν δείχνει αν το παπούτσι του βγήκε από πάτημα ή του βγήκε στην πορεία».

Ακούστε όσα είπε:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*