Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαρέλα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Βαρέλα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Κάθε άλλο παρά απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Αϊντχόφεν εμφανίστηκε ο Φερνάντο Βαρέλα.

Μιλώντας στο κανάλι του «δικεφάλου του Βορρά», απέδωσε την ήττα σε δυο εύκολα, όπως τα χαρακτήρισε, γκολ και χαρακτήρισε αναγκαίο να μάθει η ομάδα από τα λάθη της.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι παραμένουν πολλές οι πιθανότητες πρόκρισης, προσπερνώντας ακόμα και το εμπόδιο της Γρανάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρέλα

Για την ήττα από την Αϊντχόφεν: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όπως ήθελε ο προπονητής. Πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε κάποιες μπάλες, επιτεθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ. Τα πήγαμε πολύ καλά για 25-35 λεπτά, αλλά μετά μείωσαν και άρχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ήταν δύσκολο για εμάς να ελέγξουμε τον αγώνα. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά ήταν δύσκολα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Είχαν πολύ χώρο, είχαν τη μπάλα και τον έλεγχο του αγώνα, έκαναν κάποιες πάσες ανάμεσα στις γραμμές, έβρισκαν πάντα τρόπο να βγαίνουν εύκολα μπροστά και πέτυχαν δύο γκολ, κατά την άποψή μου δύο εύκολα γκολ. Πρέπει να το αναλύσουμε αύριο με το υπόλοιπο γκρουπ και στο επόμενο παιχνίδι να αποφύγουμε αντίστοιχα λάθη».

Για τα λάθη που κόστισαν στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, γιατί ήρθαν ακριβώς στο ξεκίνημα. Ίσως να έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση, ίσως με την έλλειψη ελέγχου της μπάλας, αλλά και με το γεγονός ότι εφόσον κερδίζαμε 1-2 δεν πιέσαμε ψηλά. Αυτά πρέπει να τα δούμε με τον προπονητή και να καταλάβουμε καλύτερα. Είμαστε στο ξεκίνημα μαζί του και η περίοδος στην οποία ήρθε το κάνει πιο δύσκολο. Δεν μας κάνουν καλό τέτοια παιχνίδια, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα αλλά πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτό».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Απλά κέρδισαν ένα παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Έχουν έξι πόντους, έχουμε πέντε και για τη Γρανάδα δεν έχει τελειώσει τίποτα, γιατί με δύο νίκες μπορούμε να την περάσουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ως ΠΑΟΚ να πάμε για τη νίκη. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα στα πρώτα 25 λεπτά. Νομίζω ότι αυτό το γκρουπ είναι ισορροπημένο, όπως φάνηκε από την κλήρωση κι έτσι θα είναι μέχρι το φινάλε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*