Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαθμολογία Super League 1: Νίκη-βάλσαμο για τη Λαμία, ζορίζουν τα πράγματα για την ΑΕΛ

Βαθμολογία Super League 1: Νίκη-βάλσαμο για τη Λαμία, ζορίζουν τα πράγματα για την ΑΕΛ

Τεράστια νίκη (2-1) πήρε την Τετάρτη (10/3) η Λαμία κόντρα στην ΑΕΛ στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της εξ αναβολής 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ένα τρίποντο που δίνει τεράστια βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία ανέβηκε στην 11η θέση και τους 22 βαθμούς. Στο +6, δηλαδή, από την ουραγό ΑΕΛ, για την οποία τα πράγματα ζορίζουν αρκετά, ούσα στο -4 από τον 12ο Παναιτωλικό και στο -3 από τον 13ο ΟΦΗ. Ένας πραγματικός χαμός!

Υπενθυμίζεται ότι -μετά και την ολοκλήρωση των playout– η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας θα ακολουθήσει τον απευθείας υποβιβασμό στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία, με την προτελευταία να δίνει μπαράζ παραμονής με τον 2o της Super League 2.

Με μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι οι Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος θα παλέψουν για το όσο το δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμά τους στα playout.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποιος εκ των Απόλλωνα Σμύρνης ή Λαμίας θα είναι ο τελευταίος που θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας (τέσσερα εντός, τρία εκτός) στο μίνι πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή το έχει η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ωστόσο, σε περίπτωση ήττας της την 26η αγωνιστική από τον Παναιτωλικό και ταυτόχρονης νίκης της Λαμίας επί του Ατρομήτου, τότε η ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι εκείνη που θα δώσει περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδό της.

Να σημειωθεί ότι για την προσεχή Δευτέρα (15/3) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των playoff και των playout.



Το πρόγραμμα της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής:

Κυριακή (14/3)

ΑΕΛ-Ολυμπιακός (19:00)

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (19:00)

Άρης-ΟΦΗ (19:00)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Βόλος-ΑΕΚ (19:00)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:00)

Λαμία-Ατρόμητος (19:00)

Η βαθμολογία της Super League 1

Γρηγορίου: «Κάνουμε άθλο – Respect στην ΑΕΛ»



Κούγιας: «Θα μηνύσω τους αστυνομικούς αν δεν συλλάβουν τον αλήτη τον χοντρό στον πάγκο της Λαμίας»



Λαμία-ΑΕΛ: Μεγάλη ένταση πριν το φινάλε του αγώνα (video)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*