Home / Μπάσκετ / Euroleague / Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Υποχώρησε στο 1-5 και στην τελευταία θέση ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Υποχώρησε στο 1-5 και στην τελευταία θέση ο Παναθηναϊκός

Την ήττα με 91-89 από την Παρτίζαν γνώρισε στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και υποχώρησε στο 1-5 και στην τελευταία θέση της Ευρωλίγκας μαζί με την Μπάγερν, έχοντας παρόμοιο ρεκόρ αλλά υστερώντας στην ισοβαθμία.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ απέναντι στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και παρότι προσπάθησε αρκετά, ηττήθηκε με 91-89 και έπεσε στην τελευταία θέση της Ευρωλίγκας.

Από εκεί και πέρα, η Μπασκόνια επικράτησε εύκολα 116-87 της Μακάμπι και έφτασε στο 4-2, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της των Ισραηλινών, έπειτα από έξι αγωνιστικές, περνώντας από πάνω και την 4η θέση.

Στο Μόναχο, η Μπάγερν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επιβλήθηκε της Εφές με 81-78 και εκμεταλλευόμενη την ήττα των «πρασίνων», τους έριξαν στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Στο 2-4 το ρεκόρ των Τούρκων που έχουν ξεκινήσει για τα δεδομένα τους άσχημα.

Τέλος, η Ρεάλ πέρασε με 83-77 από την έδρα της Μιλάνο και έφτασε στο 3-3, φτάνοντας στην 9η θέση. Οι «Λομβαρδοί» βρίσκονται με παρόμοιο ρεκόρ, αλλά μία θέση παρακάτω με τις ισοβαθμίες.

Δείτε τη βαθμολογία:

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*