Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βίντεο: Επεισόδιο Αλμέιδα με οπαδό της Σαν Χοσέ στον τελευταίο αγώνα

Βίντεο: Επεισόδιο Αλμέιδα με οπαδό της Σαν Χοσέ στον τελευταίο αγώνα

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του από τότε που μεγαλουργούσε ως μέσος στο ιταλικό πρωτάθλημα και την εθνική Αργεντινής και φαίνεται πως δεν… φρέναρε ούτε ως προπονητής. Ένα βίντεο από τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Σαν Χοσέ δείχνει τον άνθρωπο που είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ να έχει έντονο επεισόδιο με έναν οπαδό που τον έβριζε.

Ο 48χρονος προπονητής βγήκε από το χώρο της ομάδας του και έφτασε μέχρι μια γέφυρα στο εσωτερικό του σταδίου για να απαντήσει στον υβριστή του και φαινόταν έξαλλος, ωστόσο σύντομα απομακρύνθηκε από το χώρο με παρέμβαση των συνεργατών του και το επεισόδιο δεν πήρε περισσότερη έκταση. Λέγεται πως το περιστατικό αυτό έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας του MLS, αν και το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως είχε ραγίσει προ πολλού.

Πάντως ο Αλμέιδα παρά τον εκρηκτικό και ασυμβίβαστο χαρακτήρα του ήταν και παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της αμερικανικής ομάδας, που αναγνωρίζουν ότι η διοίκηση δεν του παρείχε τα «εργαλεία» (μέσω μεταγραφών) για να δημιουργήσει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*