Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βέρχουλστ: «Θα ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, είμαι ευγνώμων στον Απόλλωνα»

Βέρχουλστ: «Θα ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, είμαι ευγνώμων στον Απόλλωνα»

Ευγνώμων στον Απόλλωνα Σμύρνης που τον έβαλε ξανά στον… ποδοσφαιρικό χάρτη δήλωσε ο Νταβίνο Βέρχουλστ, αναφέροντας πως στην Ελαφρά Ταξιαρχία τον εκτιμούν ως ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει ακόμη μία μεταγραφή στην καριέρα του, γιατί όχι σε κάποια ομάδα στην Ελλάδα από το big-5 ή στο Βέλγιο, λέγοντας πως έχει ακόμη 4-5 χρόνια μπροστά του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα “hln.be”:

“Αισθάνομαι ότι με εκτιμούν εδώ. Αυτή η ομάδα μου πρόσφερε συμβόλαιο από την αρχή της σεζόν και είμαι ευγνώμων για αυτό. Για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου έως το 2023. Στη συμφωνία μας υπάρχουν ρήτρες, για μια ενδεχόμενη πρόταση που θα με ενδιαφέρει. Δε δίστασα να υπογράψω. Η ομάδα μου μπορεί να επωφεληθεί από μια μεταγραφή μου”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Έχω πολύ αυτοπεποίθηση και τα πάω καλά. Προπονούμαι σκληρά και πιέζω τον εαυτό μου για να φτάσω στο ανώτατο επίπεδο. Σαν ομάδα τα πάμε καλά στο εφετινό πρωτάθλημα. Ήδη, στην Ελλάδα μιλάνε πολύ για εμένα και τις εμφανίσεις μου. Αυτό έχει πλάκα. Πλέον είμαι και πάλι στον χάρτη”.

Τέλος, ο Βέρχουλστ δήλωσε: “Φυσικά θα ήθελα να παίξω σε ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας. Η ποδοσφαιρική κουλτούρα της χώρας είναι μεγάλη. Δεν αποκλείω όμως και μια μεταγραφή στο Βέλγιο. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να προσφέρω ακόμα. Μου λείπουν τα παιδιά μου. Με την πανδημία τα ταξίδια έχουν γίνει δύσκολα. Όμως είμαι αναγκασμένος να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις με τον Απόλλωνα και θα δούμε μετά το τέλος της σεζόν, ποιο θα είναι το μέλλον μου. Θέλω να παίξω ακόμα τέσσερα ή πέντε χρόνια”.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*