Home / Άλλα Σπόρ / Βάζει πλώρη για τελικό η Ελλάδα

Βάζει πλώρη για τελικό η Ελλάδα

Πάμε Ελλαδάρα! Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 17:00 (ΕΡΤ2, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) την Ιταλία στη Βουδαπέστη με φόντο τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή.

Ασφαλώς και το εμπόδιο το οποίο έχει μπροστά της η γαλανόλευκη, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον Μάνο Ζερβαδά λόγω μερικής ρήξης τένοντα, είναι υψηλό. Αντιμετωπίζοντας την παγκόσμια πρωταθλήτρια, η οποία έχει στον πάγκο της τον γνώριμό μας, Σάντρο Καμπάνια.

Για να βρεθεί στα ημιτελικά η Ελλάδα έβγαλε νοκ άουτ τις ΗΠΑ, επικρατώντας 16-11, ενώ η Ιταλία επικράτησε 11-10 της Ουγγαρίας.

«Το γεγονός ότι έχουμε ένα μετάλλιο δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να το ξανακατακτήσουμε. Μπαίνουμε στην πιο ωραία φάση ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος. Θέλουμε δύο νίκες ανεξαρτήτου αντιπάλου. Νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε αλλαγές, κάποια παιδιά παίζουν πρώτη φορά. Θέλω να δω τα όρια της ομάδας και να δούμε πως θα ανταποκριθούν στην πρόκληση ενός ημιτελικού. Αυτή είναι η ωραία πρόκληση», είχε αναφέρει ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη μεγάλη νίκη επί των Αμερικανών.

Το «Άλφρεντ Χάγιος», όπου θα γίνει το παιχνίδι είναι γούρικο για τα ελληνικά χρώματα, καθώς στο ίδιο γήπεδο γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός το 2002, κατακτώντας το πρώτο του Champions League.

Στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης θα κονταροχτυπηθούν Ισπανία με Κροατία στις 20:30.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*