Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Αυτός είναι Παναθηναϊκός!

Αυτός είναι Παναθηναϊκός!

Μάγκας και με χαρακτήρα στο Αγρίνιο! Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και κάνοντας μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1), μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα. Υπογραφή Μπεργκ το διπλό.

Ένας μάγκας Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο Αγρίνιο και ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα!

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (με τον Κάπελ, σε φάση που ξεκίνησε από αμφισβητούμενο πέναλτι), οι πράσινοι έβγαλαν χαρακτήρα, ποιότητα κι έφυγαν θριαμβευτές απ’ το «σπίτι» του Παναιτωλικού (2-1).

Οι Καρέλης-Μπεργκ ξετύλιξαν τα δώρα των αντιπάλων τους και οδήγησαν την ομάδα τους στο μεγάλο διπλό (μετά από ματσάρα). Πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό για το τριφύλλι που θα μπορούσε να ‘χε φύγει με πολύ μεγαλύτερο σκορ, αν ο πρώτος ήταν πιο συγκεντρωμένος στα πολλά τετ-α-τετ που βρέθηκε. Κράτησε το τρίποντο στο νήμα ο Στιλ.

Περισσότερα σε λίγο…

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος (78’ Ρουσκουσέδα), Μαρκόφσκι, Μπεχεράνο (86’ Βιγιαφάνες), Πάουλο (75’ Καμαρά), Ουάρντα

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (74’ Σάντσεθ), Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης (74’ Πέτριτς), Καρέλης (83’ Καλτσάς), Μπεργκ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*